
Kasslerburgare med ananas och ost
Betyg (1-5):
Snabba burgare med tropisk touch.
Tillagningstid: 15 minuter
Ugnstemperatur:250º
4 portioner
- 300 g skivad kassler
- 220 g ananasringar
- 4 msk riven mozzarellaost (21 %)
- 4 grova hamburgerbröd
- 2 tomater (en skiva per burgare)
- 0.5 skivad gurka
- 4 dl grovstrimlad sallad
- Till servering:
- 2 msk ketchup
- 200 g minimorötter
Gör så här
- Sätt ugnen på 250°. Bred ut kasslerskivorna i en ugnsform. Lägg på ananasskivor och täck med ost. Grilla i övre delen av ugnen tills osten smält, ca 5 minuter. Låt gärna brödskivorna grilla med ett par minuter på ugnsgallret.
- Varva kassler och grönsaker mellan brödhalvorna.
Servering
Servera med ketchup och morötter.
Kasslerburgare med ananas och ost
Betyg (1-5):
Snabba burgare med tropisk touch.
Tillagningstid: 15 minuter
Ugnstemperatur:250º
4 portioner
Gör så här
- Sätt ugnen på 250°. Bred ut kasslerskivorna i en ugnsform. Lägg på ananasskivor och täck med ost. Grilla i övre delen av ugnen tills osten smält, ca 5 minuter. Låt gärna brödskivorna grilla med ett par minuter på ugnsgallret.
- Varva kassler och grönsaker mellan brödhalvorna.
Servering
Servera med ketchup och morötter.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!