
Kassler med äpple och dragon
Betyg (1-5):
En perfekt balans mellan salt, sött och örtigt. Servera med pressad potatis.
Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 600 g kassler
- 1 msk flytande margarin
- vitpeppar
- 1 finhackad gul lök
- 2 röda äpplen, i klyftor
- 1 dl koncentrerad äppeljuice
- 1 tsk dragon
- 1 pressad vitlöksklyfta
- 2 dl mellangrädde
Gör så här
- Skär kasslern i drygt 1 cm tjocka skivor och bryn dem i lite matfett i en stekpanna. Peppra lätt. Tag efter hand upp skivorna och flytta över dem till en annan panna.
- Fräs löken och lägg den i kasslerpannan tillsammans med äppelklyftor, juice, dragon och vitlök. Häll på grädden och koka på svag värme ca 5 minuter.
Kassler med äpple och dragon
Betyg (1-5):
En perfekt balans mellan salt, sött och örtigt. Servera med pressad potatis.
Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Skär kasslern i drygt 1 cm tjocka skivor och bryn dem i lite matfett i en stekpanna. Peppra lätt. Tag efter hand upp skivorna och flytta över dem till en annan panna.
- Fräs löken och lägg den i kasslerpannan tillsammans med äppelklyftor, juice, dragon och vitlök. Häll på grädden och koka på svag värme ca 5 minuter.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!