Kassler med äpple och dragon

Kassler med äpple och dragon

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(18)

En perfekt balans mellan salt, sött och örtigt. Servera med pressad potatis.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g kassler
  • 1 msk flytande margarin
  • vitpeppar
  • 1 finhackad gul lök
  • 2 röda äpplen, i klyftor
  • 1 dl koncentrerad äppeljuice
  • 1 tsk dragon
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 2 dl mellangrädde

Gör så här

  1. Skär kasslern i drygt 1 cm tjocka skivor och bryn dem i lite matfett i en stekpanna. Peppra lätt. Tag efter hand upp skivorna och flytta över dem till en annan panna.
  2. Fräs löken och lägg den i kasslerpannan tillsammans med äppelklyftor, juice, dragon och vitlök. Häll på grädden och koka på svag värme ca 5 minuter.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Kassler med äpple och dragon
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 600 g kassler
  • 1 msk flytande margarin
  • vitpeppar
  • 1 finhackad gul lök
  • 2 röda äpplen, i klyftor
  • 1 dl koncentrerad äppeljuice
  • 1 tsk dragon
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 2 dl mellangrädde

Kassler med äpple och dragon

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(18)

En perfekt balans mellan salt, sött och örtigt. Servera med pressad potatis.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär kasslern i drygt 1 cm tjocka skivor och bryn dem i lite matfett i en stekpanna. Peppra lätt. Tag efter hand upp skivorna och flytta över dem till en annan panna.
  2. Fräs löken och lägg den i kasslerpannan tillsammans med äppelklyftor, juice, dragon och vitlök. Häll på grädden och koka på svag värme ca 5 minuter.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!