Kalvschnitzel med vinsky

Kalvschnitzel med vinsky

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(9)

Snabbt, elegant och lyxigt.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g kalvinnanlår i skivor
  • 0.5 tsk nymalen svartpeppar
  • 0.5 dl vetemjöl
  • 5 msk olivolja
  • 1 dl vitt vin
  • 1.5 tsk salt

Gör så här

  1. Salta och peppra köttskivorna och vänd dem i mjöl. Hetta upp hälften av olivoljan i en stekpanna. Lägg i kalvskivorna, två i taget, och bryn dem i cirka 2 minuter på varje sida.
  2. Ta upp köttet och lägg på ett fat. Torka ur stekpannan. Värm resten av olivoljan i pannan och lägg tillbaka köttet.
  3. Späd med vin och låt scaloppinin småputtra under lock på låg värme i 4-5 minuter, eller tills köttet känns mört. Smaka av med salt och späd med ytterligare en skvätt vin om det behövs.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Karibisk köttgryta

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Viltköttbullar med lingon och senapssås

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Japanskt långkok med nudlar

Betyg
Betyg
(51)
Spara recept

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Baconlindad järpe med primörer

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Rostbiff med currypotatissallad

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Rostade rotfrukter med kassler

Betyg
Betyg
(31)
Kalvschnitzel med vinsky
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 600 g kalvinnanlår i skivor
  • 0.5 tsk nymalen svartpeppar
  • 0.5 dl vetemjöl
  • 5 msk olivolja
  • 1 dl vitt vin
  • 1.5 tsk salt

Kalvschnitzel med vinsky

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(9)

Snabbt, elegant och lyxigt.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Salta och peppra köttskivorna och vänd dem i mjöl. Hetta upp hälften av olivoljan i en stekpanna. Lägg i kalvskivorna, två i taget, och bryn dem i cirka 2 minuter på varje sida.
  2. Ta upp köttet och lägg på ett fat. Torka ur stekpannan. Värm resten av olivoljan i pannan och lägg tillbaka köttet.
  3. Späd med vin och låt scaloppinin småputtra under lock på låg värme i 4-5 minuter, eller tills köttet känns mört. Smaka av med salt och späd med ytterligare en skvätt vin om det behövs.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Karibisk köttgryta

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Viltköttbullar med lingon och senapssås

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Japanskt långkok med nudlar

Betyg
Betyg
(51)
Spara recept

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Baconlindad järpe med primörer

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Rostbiff med currypotatissallad

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Rostade rotfrukter med kassler

Betyg
Betyg
(31)