Kallrökt lax med melonsallad och lime
  • Tid 15 min

Kallrökt lax med melonsallad och lime

3.4 (5 betyg)

Melon, lime och lax: superkombo!

  • Tillagningstid 15 min
  • Ingredienser 9

Ingredienser

10 portioner
  • 600 g kallrökt lax
  • 500 g cantaloupemelon
  • 500 g galiamelon
  • 3 salladslökar, strimlade
  • 1 msk olivolja
  • 1 lime, pressad saft
  • 85 g ärtskott, gärna späda
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 lime i klyftor till servering
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Lägg upp laxskivorna lätt veckade, en och en, vackert på två serveringsfat.

  2. 2

    Tärna melonen och strimla salladslöken. Vänd varsamt runt i en skål med olja, limesaft, ärtskott och flingsalt.

  3. 3

    Lägg melonsalladen på laxen och garnera med limeklyftor.

Sätt ett betyg

1 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • MAGNUS

    Mycket god, fräsch och lättlagad sallad!