Kalkon- och färskosttoast

Kalkon- och färskosttoast

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(8)

Nygrillad toast på utflykten

Tillagningstid: 5 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
  • 1 lantbröd, 2 skivor/portion
  • 200 g färskost
  • 1 msk hackad gräslök
  • 150 g skivad kalkon
  • 120 g ost, 2 skivor/portion
  • 1 finstrimlad rödlök
  • 2 skivade tomater

Gör så här

  1. Bred färskost på brödet.
  2. Fördela gräslök, kalkon, ost, rödlök och tomater på brödet.
  3. Gör en dubbelmacka genom att lägga en skiva bröd ovanpå.
  4. Packa in mackorna och ta med ut i naturen.
  5. Grilla mackan på båda sidor.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Kalkon- och färskosttoast
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 1 lantbröd, 2 skivor/portion
  • 200 g färskost
  • 1 msk hackad gräslök
  • 150 g skivad kalkon
  • 120 g ost, 2 skivor/portion
  • 1 finstrimlad rödlök
  • 2 skivade tomater

Kalkon- och färskosttoast

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(8)

Nygrillad toast på utflykten

Tillagningstid: 5 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner

Gör så här

  1. Bred färskost på brödet.
  2. Fördela gräslök, kalkon, ost, rödlök och tomater på brödet.
  3. Gör en dubbelmacka genom att lägga en skiva bröd ovanpå.
  4. Packa in mackorna och ta med ut i naturen.
  5. Grilla mackan på båda sidor.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!