
Kalkon- och färskosttoast
Betyg (1-5):
Nygrillad toast på utflykten
Tillagningstid: 5 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
- 1 lantbröd, 2 skivor/portion
- 200 g färskost
- 1 msk hackad gräslök
- 150 g skivad kalkon
- 120 g ost, 2 skivor/portion
- 1 finstrimlad rödlök
- 2 skivade tomater
Gör så här
- Bred färskost på brödet.
- Fördela gräslök, kalkon, ost, rödlök och tomater på brödet.
- Gör en dubbelmacka genom att lägga en skiva bröd ovanpå.
- Packa in mackorna och ta med ut i naturen.
- Grilla mackan på båda sidor.
Kalkon- och färskosttoast
Betyg (1-5):
Nygrillad toast på utflykten
Tillagningstid: 5 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Gör så här
- Bred färskost på brödet.
- Fördela gräslök, kalkon, ost, rödlök och tomater på brödet.
- Gör en dubbelmacka genom att lägga en skiva bröd ovanpå.
- Packa in mackorna och ta med ut i naturen.
- Grilla mackan på båda sidor.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!