Kalamaresringar i lime och chili

Kalamaresringar i lime och chili

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(9)

Grillade bläckfiskringar med smak av chili och koriander.

Tillagningstid: 15 minuter
8 bufféportioner
  • Vinägrett:
  • 2 lime, rivet skal
  • 1 dl pressad lime
  • 1 dl olja
  • 1 urkärnad finhackad röd chili
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 tsk socker
  • 1 dl hackad koriander
  • 1 msk fisksås
  • 600 g kalamares (bläckfisk)

Gör så här

  1. Blanda ingredienserna till vinägretten. Grilla kalamaresringarna hastigt och lägg dem i vinägretten.
  2. Servera som förrätt eller som bufférätt

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Kia

2013-06-02

Mycket gott och enkelt att göra. Känns mer avancerat än det är!

Kalamaresringar i lime och chili
9 st
  • Ingredienser (9)
  • Vinägrett:
  • 2 lime, rivet skal
  • 1 dl pressad lime
  • 1 dl olja
  • 1 urkärnad finhackad röd chili
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 tsk socker
  • 1 dl hackad koriander
  • 1 msk fisksås
  • 600 g kalamares (bläckfisk)

Kalamaresringar i lime och chili

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(9)

Grillade bläckfiskringar med smak av chili och koriander.

Tillagningstid: 15 minuter
8 bufféportioner

Gör så här

  1. Blanda ingredienserna till vinägretten. Grilla kalamaresringarna hastigt och lägg dem i vinägretten.
  2. Servera som förrätt eller som bufférätt

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Kia

2013-06-02

Mycket gott och enkelt att göra. Känns mer avancerat än det är!