För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Kalamaresringar i lime och chili

Betyg (1-5):
4 (6 betyg)

Grillade bläckfiskringar med smak av chili och koriander.

Tillagningstid: 15 minuter
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • Vinägrett:
  • 2 lime, rivet skal
  • 1 dl pressad lime
  • 1 dl olja
  • 1 urkärnad finhackad röd chili
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 tsk socker
  • 1 dl hackad koriander
  • 1 msk fisksås
  • 600 g kalamares (bläckfisk)

Gör så här

  1. Blanda ingredienserna till vinägretten. Grilla kalamaresringarna hastigt och lägg dem i vinägretten.
  2. Servera som förrätt eller som bufférätt

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Kia

2013-06-02

Mycket gott och enkelt att göra. Känns mer avancerat än det är!

Liknande recept

Stompad jansson

(6)

Snabbgravad sashimi med senapsmajonnäs

(3)

Gravad lax med rosépeppar

(7)

Krämig citrongrässill

(1)

Pankopanerade bläckfiskringar

(2)

Ansjovisröra med brynt smör

(0)

Marinmarinerad lax

(7)

Parmesansnäckor med räkor och lax

(28)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • Vinägrett:
  • 2 lime, rivet skal
  • 1 dl pressad lime
  • 1 dl olja
  • 1 urkärnad finhackad röd chili
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 tsk socker
  • 1 dl hackad koriander
  • 1 msk fisksås
  • 600 g kalamares (bläckfisk)

Kalamaresringar i lime och chili

Betyg (1-5):
4 (6 betyg)

Grillade bläckfiskringar med smak av chili och koriander.

Tillagningstid: 15 minuter
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda ingredienserna till vinägretten. Grilla kalamaresringarna hastigt och lägg dem i vinägretten.
  2. Servera som förrätt eller som bufférätt

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Kia

2013-06-02

Mycket gott och enkelt att göra. Känns mer avancerat än det är!

Liknande recept

Stompad jansson

(6)

Snabbgravad sashimi med senapsmajonnäs

(3)

Gravad lax med rosépeppar

(7)

Krämig citrongrässill

(1)

Pankopanerade bläckfiskringar

(2)

Ansjovisröra med brynt smör

(0)

Marinmarinerad lax

(7)

Parmesansnäckor med räkor och lax

(28)