Jordgubbskräm

Betyg (1-5):
3.17 (18 betyg)

En söt kräm som passar utmärkt som mellanmål eller efterrätt.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (4)
  • 500 g frysta jordgubbar
  • 4 dl vatten
  • 1 dl socker
  • 2 msk majsena

Gör så här

  1. Koka upp bär, vatten och socker. Rör ut maizenan i lite kallt vatten. Ta kastrullen från plattan och häll i majsenaredningen i en fin stråle, rör under tiden. Krämen skall sedan bara koka upp.

Servering

Servera krämen varm eller kall.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Cdhvdcvhcd

2014-06-24

Bra

Liknande recept

Jordgubbsmilkshake

(19)

Mandelris med saftsås

(0)

Mangobowl med kokos

(8)

Jordgubbssoppa med marshmallows

(14)

Mango- och jordgubbsslush

(4)

Jordgubbs- och rabarberkompott med mandeltäcke

(11)

Ris à la Malta med hjortron

(3)

Yoghurtbunke

(16)
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 500 g frysta jordgubbar
  • 4 dl vatten
  • 1 dl socker
  • 2 msk majsena

Jordgubbskräm

Betyg (1-5):
3.17 (18 betyg)

En söt kräm som passar utmärkt som mellanmål eller efterrätt.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka upp bär, vatten och socker. Rör ut maizenan i lite kallt vatten. Ta kastrullen från plattan och häll i majsenaredningen i en fin stråle, rör under tiden. Krämen skall sedan bara koka upp.

Servering

Servera krämen varm eller kall.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Cdhvdcvhcd

2014-06-24

Bra

Liknande recept

Jordgubbsmilkshake

(19)

Mandelris med saftsås

(0)

Mangobowl med kokos

(8)

Jordgubbssoppa med marshmallows

(14)

Mango- och jordgubbsslush

(4)

Jordgubbs- och rabarberkompott med mandeltäcke

(11)

Ris à la Malta med hjortron

(3)

Yoghurtbunke

(16)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies