Ischoklad med kokosflakes
  • Tid 20 min

Ischoklad med kokosflakes

5 (3 betyg)

Ischoklad med twist!

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 3

Ingredienser

40 stycken
  • 200 g mörk choklad
  • 50 g kokosolja
  • 2 dl rostade kokosflakes
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Bryt chokladen i bitar, lägg dem och kokosoljan i en skål. Sätt den över en kastrull med sjudande vatten.

  2. 2

    Rör om och ta från värmen när chokladen smält. Vänd ner kokosflakesen och skeda upp i ischokladformar.

  3. 3

    Ställ dem kallt så att chokladen stelnar. Förvara ischokladen svalt i burk med lock och med smörgåspapper/bakplåtspapper mellan varje lager.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar