Hoisinstekta kycklingklubbor

Hoisinstekta kycklingklubbor

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(18)

Enkel plockmat till buffén med smak av asien. Lika goda kalla som varma.

Tillagningstid: 45 minuter
Ugnstemperatur:200º-225º
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 kg kycklingklubbor
  • 1 dl hoisinsås
  • 1 krm svartpeppar
  • 0.5 msk kinesisk soja

Gör så här

  1. Lägg kycklingklubborna i en långpanna eller ugnssäker form. Blanda hoisinsås, peppar och soja. Pensla kycklingklubborna.

I Ugn

  1. Tillaga i ugnen tills kycklingköttet är genomstekt, det vill säga när köttsaften är genomskinlig och kycklingbenen har en innertemperatur på 75 grader. Räkna med 30-40 minuter.

Tips

Sätt gärna på små folieformar som på bilden så blir de lättare att ta med händerna. Det går förstås lika bra med aluminiumfolie.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Tacobåtar med kycklingfärs

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Enchiladas med kyckling

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Fake fried chicken med coleslaw

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Tomatmarinerade kycklingspett

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Kycklingvingar "sweet and sour"

Betyg
Betyg
(33)
Spara recept

Kycklingspett med hummus

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Kycklingspett med saffran

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Kryddig plommonkyckling

Betyg
Betyg
(1)
Hoisinstekta kycklingklubbor
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 1 kg kycklingklubbor
  • 1 dl hoisinsås
  • 1 krm svartpeppar
  • 0.5 msk kinesisk soja

Hoisinstekta kycklingklubbor

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(18)

Enkel plockmat till buffén med smak av asien. Lika goda kalla som varma.

Tillagningstid: 45 minuter
Ugnstemperatur:200º-225º
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg kycklingklubborna i en långpanna eller ugnssäker form. Blanda hoisinsås, peppar och soja. Pensla kycklingklubborna.

I Ugn

  1. Tillaga i ugnen tills kycklingköttet är genomstekt, det vill säga när köttsaften är genomskinlig och kycklingbenen har en innertemperatur på 75 grader. Räkna med 30-40 minuter.

Tips

Sätt gärna på små folieformar som på bilden så blir de lättare att ta med händerna. Det går förstås lika bra med aluminiumfolie.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Tacobåtar med kycklingfärs

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Enchiladas med kyckling

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Fake fried chicken med coleslaw

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Tomatmarinerade kycklingspett

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Kycklingvingar "sweet and sour"

Betyg
Betyg
(33)
Spara recept

Kycklingspett med hummus

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Kycklingspett med saffran

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Kryddig plommonkyckling

Betyg
Betyg
(1)