Hoisinkyckling med gari-rawslaw
  • Tid 30 min

Hoisinkyckling med gari-rawslaw

4 (2 betyg)

Smaksätt din rawslaw-sallad med gari (inlagd ingefära) och limesaft och få en asiatisk känsla över måltiden.

  • Tillagningstid 30 min
  • Ingredienser 10

Ingredienser

4 portioner
  • 750 g tunnskivad kycklingfilé
  • 1 dl hoisinsås
  • 1 förpackning Thai egg fried rice, Uncle Ben's
  • 0.5 dl finskuren gräslök, till servering
Gari-rawslaw:
  • 300 g Raw slaw Hackat & Klart
  • 1 dl majonnäs
  • 0.5 dl gari (inlagd ingefära), strimlad
  • 0.5 dl finskuren gräslök eller koriander
  • 1 lime, pressad saft
  • salt
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Blanda kycklingen med hoisinsåsen. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.

  2. 2

    Blanda rawslawmixen med majonnäs, gari, gräslök eller koriander och limesaft, smaka av med salt.

  3. 3

    Grilla eller stek kycklingen tills den har fin färg och är genomstekt. Servera kycklingen med riset och rawslawn, strö över gräslök.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar