Havtornsglass

Havtornsglass

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(8)

Tillagningstid: 5 minuter + tid att frysa
4 portioner
  • 250 g frusna havtorn, 1 paket
  • 250 g mascarpone
  • 2 dl florsocker
  • 2 lime (finrivet skal, enbart det gröna)
  • Garnering:
  • myntablad

Gör så här

  1. Lägg undan 0,5 dl havtorn till garnering. Mixa alla ingredienser i en matberedare. Servera genast eller låt stå i frysen cirka 3 timmar för fastare konsistens.
  2. Garnera med havtorn och myntablad.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Eva

2012-12-01

Lätt, enkelt och gott

Havtornsglass
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 250 g frusna havtorn, 1 paket
  • 250 g mascarpone
  • 2 dl florsocker
  • 2 lime (finrivet skal, enbart det gröna)
  • Garnering:
  • myntablad

Havtornsglass

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(8)

Tillagningstid: 5 minuter + tid att frysa
4 portioner

Gör så här

  1. Lägg undan 0,5 dl havtorn till garnering. Mixa alla ingredienser i en matberedare. Servera genast eller låt stå i frysen cirka 3 timmar för fastare konsistens.
  2. Garnera med havtorn och myntablad.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Eva

2012-12-01

Lätt, enkelt och gott