Hamburgare med spetskål, senapsmajonnäs och picklad rödlök

Betyg (1-5):
1 (1 betyg)

En smakrik hamburgare gjord på vårt eget naturbeteskött – för öppna landskap, biologisk mångfald och den goda smakens skull.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (13)
  • 500 g nötfärs Naturbeteskött
  • salt och svartpeppar
  • 4 hamburgerbröd
  • 50 g krasse
  • Picklad rödlök
  • 1 rödlök, tunt skivad
  • 1 dl vatten
  • 0.5 dl socker
  • 1 msk ättiksprit (12 %)
  • Spetskål
  • 125 g spetskål
  • 0.5 msk rapsolja
  • salt
  • Senapsmajonnäs
  • 0.5 dl majonnäs
  • 0.5 dl grovkornig senap

Gör så här

  1. Picklad rödlök: Koka upp vatten, socker och ättikssprit så att sockret löses upp. Häll den varma lagen över rödlöken, låt stå.

Spetskål:

  1. Strimla spetskålen grovt och lägg i ett durkslag. Koka upp vatten och häll över spetskålen så att den blir mjuk. Massera spetskålen med olja och smaka av med salt.

Senapsmajonnäs:

  1. Blanda majonnäs och senap.

Burgare:

  1. Forma fyra burgare av färsen. Stek eller grilla till fin färg, salta och peppra under tiden. Fyll bröden med burgare, picklad lök, kål, majonnäs och krasse.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Köttfärssoppa tacostyle

(12)

Japansk färs- och kålpanna

(3)

Italiensk sallad med belugalinser och grillad flankstek

(8)

Grillade färsbiffar med yoghurtsås

(12)

Isbergssallad med bacon och blue cheese-dressing

(3)

Hamburgare med bostondressing

(19)

Grillade lammfärsbiffar med rostad sötpotatissallad

(1)

Kryddiga köttfärsspett med sallad och pitabröd

(241)
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 500 g nötfärs Naturbeteskött
  • salt och svartpeppar
  • 4 hamburgerbröd
  • 50 g krasse
  • Picklad rödlök
  • 1 rödlök, tunt skivad
  • 1 dl vatten
  • 0.5 dl socker
  • 1 msk ättiksprit (12 %)
  • Spetskål
  • 125 g spetskål
  • 0.5 msk rapsolja
  • salt
  • Senapsmajonnäs
  • 0.5 dl majonnäs
  • 0.5 dl grovkornig senap

Hamburgare med spetskål, senapsmajonnäs och picklad rödlök

Betyg (1-5):
1 (1 betyg)

En smakrik hamburgare gjord på vårt eget naturbeteskött – för öppna landskap, biologisk mångfald och den goda smakens skull.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Picklad rödlök: Koka upp vatten, socker och ättikssprit så att sockret löses upp. Häll den varma lagen över rödlöken, låt stå.

Spetskål:

  1. Strimla spetskålen grovt och lägg i ett durkslag. Koka upp vatten och häll över spetskålen så att den blir mjuk. Massera spetskålen med olja och smaka av med salt.

Senapsmajonnäs:

  1. Blanda majonnäs och senap.

Burgare:

  1. Forma fyra burgare av färsen. Stek eller grilla till fin färg, salta och peppra under tiden. Fyll bröden med burgare, picklad lök, kål, majonnäs och krasse.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Köttfärssoppa tacostyle

(12)

Japansk färs- och kålpanna

(3)

Italiensk sallad med belugalinser och grillad flankstek

(8)

Grillade färsbiffar med yoghurtsås

(12)

Isbergssallad med bacon och blue cheese-dressing

(3)

Hamburgare med bostondressing

(19)

Grillade lammfärsbiffar med rostad sötpotatissallad

(1)

Kryddiga köttfärsspett med sallad och pitabröd

(241)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies