Hamburgare med spetskål, senapsmajonnäs och picklad rödlök

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3 (2 betyg)

En smakrik hamburgare gjord på vårt eget naturbeteskött – för öppna landskap, biologisk mångfald och den goda smakens skull.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g nötfärs Naturbeteskött
  • salt och svartpeppar
  • 4 hamburgerbröd
  • 50 g krasse
  • Picklad rödlök
  • 1 rödlök, tunt skivad
  • 1 dl vatten
  • 0.5 dl socker
  • 1 msk ättiksprit (12 %)
  • Spetskål
  • 125 g spetskål
  • 0.5 msk rapsolja
  • salt
  • Senapsmajonnäs
  • 0.5 dl majonnäs
  • 0.5 dl grovkornig senap

Gör så här

  1. Picklad rödlök: Koka upp vatten, socker och ättikssprit så att sockret löses upp. Häll den varma lagen över rödlöken, låt stå.

Spetskål:

  1. Strimla spetskålen grovt och lägg i ett durkslag. Koka upp vatten och häll över spetskålen så att den blir mjuk. Massera spetskålen med olja och smaka av med salt.

Senapsmajonnäs:

  1. Blanda majonnäs och senap.

Burgare:

  1. Forma fyra burgare av färsen. Stek eller grilla till fin färg, salta och peppra under tiden. Fyll bröden med burgare, picklad lök, kål, majonnäs och krasse.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Älgköttbullar

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Isbergssallad med bacon och blue cheese-dressing

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Japansk färs- och kålpanna

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Kryddiga köttfärsspett med sallad och pitabröd

Betyg
Betyg
(243)
Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Chilibiff-wrap

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Hamburgare med bostondressing

Betyg
Betyg
(19)
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 500 g nötfärs Naturbeteskött
  • salt och svartpeppar
  • 4 hamburgerbröd
  • 50 g krasse
  • Picklad rödlök
  • 1 rödlök, tunt skivad
  • 1 dl vatten
  • 0.5 dl socker
  • 1 msk ättiksprit (12 %)
  • Spetskål
  • 125 g spetskål
  • 0.5 msk rapsolja
  • salt
  • Senapsmajonnäs
  • 0.5 dl majonnäs
  • 0.5 dl grovkornig senap

Hamburgare med spetskål, senapsmajonnäs och picklad rödlök

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3 (2 betyg)

En smakrik hamburgare gjord på vårt eget naturbeteskött – för öppna landskap, biologisk mångfald och den goda smakens skull.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Picklad rödlök: Koka upp vatten, socker och ättikssprit så att sockret löses upp. Häll den varma lagen över rödlöken, låt stå.

Spetskål:

  1. Strimla spetskålen grovt och lägg i ett durkslag. Koka upp vatten och häll över spetskålen så att den blir mjuk. Massera spetskålen med olja och smaka av med salt.

Senapsmajonnäs:

  1. Blanda majonnäs och senap.

Burgare:

  1. Forma fyra burgare av färsen. Stek eller grilla till fin färg, salta och peppra under tiden. Fyll bröden med burgare, picklad lök, kål, majonnäs och krasse.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Älgköttbullar

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Isbergssallad med bacon och blue cheese-dressing

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Japansk färs- och kålpanna

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Kryddiga köttfärsspett med sallad och pitabröd

Betyg
Betyg
(243)
Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Chilibiff-wrap

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Hamburgare med bostondressing

Betyg
Betyg
(19)