Gurkraita

Gurkraita

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Mild och frisk sås att dippa kryddiga godbitar i.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
  • 0.5 gurka
  • 2 dl matyoghurt, 10 %
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 msk hackad färsk mynta
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Riv gurkan på rivjärn och krama ur vätskan. Blanda gurka, yoghurt, salt, peppar och mynta.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Gurkraita
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 0.5 gurka
  • 2 dl matyoghurt, 10 %
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 msk hackad färsk mynta
  • 0.5 tsk salt

Gurkraita

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Mild och frisk sås att dippa kryddiga godbitar i.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner

Gör så här

  1. Riv gurkan på rivjärn och krama ur vätskan. Blanda gurka, yoghurt, salt, peppar och mynta.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!