Gurkraita

Gurkraita

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Mild och frisk sås att dippa kryddiga godbitar i.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 0.5 gurka
  • 2 dl matyoghurt, 10 %
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 msk hackad färsk mynta
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Riv gurkan på rivjärn och krama ur vätskan. Blanda gurka, yoghurt, salt, peppar och mynta.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Crostini med kronärtskockskräm och syltad rödlök

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Grönkålsslaw

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Sparrissallad med ägg

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Gurktzatziki med valnötter

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Yoghurtsås med mynta

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Grillad coleslaw

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Laxsashimi

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Tzatziki

Betyg
Betyg
(8)
Gurkraita
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 0.5 gurka
  • 2 dl matyoghurt, 10 %
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 msk hackad färsk mynta
  • 0.5 tsk salt

Gurkraita

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Mild och frisk sås att dippa kryddiga godbitar i.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Riv gurkan på rivjärn och krama ur vätskan. Blanda gurka, yoghurt, salt, peppar och mynta.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Crostini med kronärtskockskräm och syltad rödlök

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Grönkålsslaw

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Sparrissallad med ägg

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Gurktzatziki med valnötter

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Yoghurtsås med mynta

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Grillad coleslaw

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Laxsashimi

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Tzatziki

Betyg
Betyg
(8)