Gurka i gräddfil med mynta och citron

Gurka i gräddfil med mynta och citron

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Tillagningstid: 40 minuter
5 dl
  • 3 dl gräddfil
  • 1 gurka
  • 1 msk strimlad mynta
  • 0.5 citron, pressad saft och rivet skal
  • 0.25 krm salt

Gör så här

  1. Häll gräddfilen i ett kaffefilter och låt vätskan rinna av, minst en halvtimme eller över natten i kylskåp.
  2. Skala gurkan och fintärna eller skiva den. Salta lätt och låt vätskan rinna av på papper. Blanda den avrunna gräddfilen med mynta, pressad citron och citronskal. Smaka av med salt. Blanda ner gurkan.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Gurka i gräddfil med mynta och citron
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 3 dl gräddfil
  • 1 gurka
  • 1 msk strimlad mynta
  • 0.5 citron, pressad saft och rivet skal
  • 0.25 krm salt

Gurka i gräddfil med mynta och citron

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Tillagningstid: 40 minuter
5 dl

Gör så här

  1. Häll gräddfilen i ett kaffefilter och låt vätskan rinna av, minst en halvtimme eller över natten i kylskåp.
  2. Skala gurkan och fintärna eller skiva den. Salta lätt och låt vätskan rinna av på papper. Blanda den avrunna gräddfilen med mynta, pressad citron och citronskal. Smaka av med salt. Blanda ner gurkan.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!