För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Gubbröra med lax

Betyg (1-5):
3.41 (54 betyg)

Gubbröra god som tilltugg till drinken eller som en del av buffén. Enkel att göra med brynt smör, lax, potatis och ägg, fin att servera i små portionsglas.

Tillagningstid: 15 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 50 g smör
  • 120 g kallrökt lax i bit
  • 2 kokta potatisar
  • 2 hårdkokta ägg
  • 0.5 dl hackad gräslök
  • salt

Gör så här

  1. Smält smöret i en kastrull och låt det brynas tills det är gyllene i färgen och doftar nötigt. Låt svalna något.
  2. Skär lax, potatis och ägg i små tärningar. Blanda ihop alla ingredienser med det brynta smöret och smaka av med salt. Servera i små fina glas.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Krister

2019-12-31

Kan du inte läsa eller? Det står ju klart att det ska vara 2 hårdkokta ägg!!

Sonja

2015-12-30

"Det ser snyggt ut, det kör vi på"

Bo Hansson

2014-12-11

Gubbröra med rökt lax, hur många ägg????????????????????????

Liknande recept

Brötchen med lax och färskost

(0)

Sesammarinerad lax med vattenkrasse

(0)

Ansjovisröra med brynt smör

(0)

Minilaxtartar på mörkt pumpernickel

(1)

Deviled eggs – kryddade ägg

(8)

Limeströmming

(0)

Filodegsknyten med västerbottensost

(1)

Pankopanerade bläckfiskringar

(2)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 50 g smör
  • 120 g kallrökt lax i bit
  • 2 kokta potatisar
  • 2 hårdkokta ägg
  • 0.5 dl hackad gräslök
  • salt

Gubbröra med lax

Betyg (1-5):
3.41 (54 betyg)

Gubbröra god som tilltugg till drinken eller som en del av buffén. Enkel att göra med brynt smör, lax, potatis och ägg, fin att servera i små portionsglas.

Tillagningstid: 15 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Smält smöret i en kastrull och låt det brynas tills det är gyllene i färgen och doftar nötigt. Låt svalna något.
  2. Skär lax, potatis och ägg i små tärningar. Blanda ihop alla ingredienser med det brynta smöret och smaka av med salt. Servera i små fina glas.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Krister

2019-12-31

Kan du inte läsa eller? Det står ju klart att det ska vara 2 hårdkokta ägg!!

Sonja

2015-12-30

"Det ser snyggt ut, det kör vi på"

Bo Hansson

2014-12-11

Gubbröra med rökt lax, hur många ägg????????????????????????

Liknande recept

Brötchen med lax och färskost

(0)

Sesammarinerad lax med vattenkrasse

(0)

Ansjovisröra med brynt smör

(0)

Minilaxtartar på mörkt pumpernickel

(1)

Deviled eggs – kryddade ägg

(8)

Limeströmming

(0)

Filodegsknyten med västerbottensost

(1)

Pankopanerade bläckfiskringar

(2)