För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Gubbröra med lax

Betyg (1-5):
3.4 (53 betyg)

Gubbröra god som tilltugg till drinken eller som en del av buffén. Enkel att göra med brynt smör, lax, potatis och ägg, fin att servera i små portionsglas.

Tillagningstid: 15 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 50 g smör
  • 120 g kallrökt lax i bit
  • 2 kokta potatisar
  • 2 hårdkokta ägg
  • 0.5 dl hackad gräslök
  • salt

Gör så här

  1. Smält smöret i en kastrull och låt det brynas tills det är gyllene i färgen och doftar nötigt. Låt svalna något.
  2. Skär lax, potatis och ägg i små tärningar. Blanda ihop alla ingredienser med det brynta smöret och smaka av med salt. Servera i små fina glas.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Krister

2019-12-31

Kan du inte läsa eller? Det står ju klart att det ska vara 2 hårdkokta ägg!!

Sonja

2015-12-30

"Det ser snyggt ut, det kör vi på"

Bo Hansson

2014-12-11

Gubbröra med rökt lax, hur många ägg????????????????????????

Liknande recept

Stompad jansson

(6)

Marinmarinerad lax

(6)

Enkla gravlaxbakelser

(8)

Deviled eggs – kryddade ägg

(8)

Pankopanerade bläckfiskringar

(2)

Minilaxtartar på mörkt pumpernickel

(0)

Gravad lax med rosépeppar

(6)

Krämig citrongrässill

(1)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 50 g smör
  • 120 g kallrökt lax i bit
  • 2 kokta potatisar
  • 2 hårdkokta ägg
  • 0.5 dl hackad gräslök
  • salt

Gubbröra med lax

Betyg (1-5):
3.4 (53 betyg)

Gubbröra god som tilltugg till drinken eller som en del av buffén. Enkel att göra med brynt smör, lax, potatis och ägg, fin att servera i små portionsglas.

Tillagningstid: 15 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Smält smöret i en kastrull och låt det brynas tills det är gyllene i färgen och doftar nötigt. Låt svalna något.
  2. Skär lax, potatis och ägg i små tärningar. Blanda ihop alla ingredienser med det brynta smöret och smaka av med salt. Servera i små fina glas.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Krister

2019-12-31

Kan du inte läsa eller? Det står ju klart att det ska vara 2 hårdkokta ägg!!

Sonja

2015-12-30

"Det ser snyggt ut, det kör vi på"

Bo Hansson

2014-12-11

Gubbröra med rökt lax, hur många ägg????????????????????????

Liknande recept

Stompad jansson

(6)

Marinmarinerad lax

(6)

Enkla gravlaxbakelser

(8)

Deviled eggs – kryddade ägg

(8)

Pankopanerade bläckfiskringar

(2)

Minilaxtartar på mörkt pumpernickel

(0)

Gravad lax med rosépeppar

(6)

Krämig citrongrässill

(1)