Gubbröra med lax

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.39 (56 betyg)

Gubbröra god som tilltugg till drinken eller som en del av buffén. Enkel att göra med brynt smör, lax, potatis och ägg, fin att servera i små portionsglas.

Tillagningstid: 15 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 50 g smör
  • 120 g kallrökt lax i bit
  • 2 kokta potatisar
  • 2 hårdkokta ägg
  • 0.5 dl hackad gräslök
  • salt

Gör så här

  1. Smält smöret i en kastrull och låt det brynas tills det är gyllene i färgen och doftar nötigt. Låt svalna något.
  2. Skär lax, potatis och ägg i små tärningar. Blanda ihop alla ingredienser med det brynta smöret och smaka av med salt. Servera i små fina glas.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Krister

2019-12-31

Kan du inte läsa eller? Det står ju klart att det ska vara 2 hårdkokta ägg!!

Sonja

2015-12-30

"Det ser snyggt ut, det kör vi på"

Bo Hansson

2014-12-11

Gubbröra med rökt lax, hur många ägg????????????????????????

Liknande recept

Spara recept

Calamari med panko

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Krämig citrongrässill

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Parmesansnäckor med räkor och lax

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Sesammarinerad lax med vattenkrasse

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Ansjovisröra med brynt smör

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Limeströmming

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Brötchen med lax och färskost

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Deviled eggs – kryddade ägg

Betyg
Betyg
(9)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 50 g smör
  • 120 g kallrökt lax i bit
  • 2 kokta potatisar
  • 2 hårdkokta ägg
  • 0.5 dl hackad gräslök
  • salt

Gubbröra med lax

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.39 (56 betyg)

Gubbröra god som tilltugg till drinken eller som en del av buffén. Enkel att göra med brynt smör, lax, potatis och ägg, fin att servera i små portionsglas.

Tillagningstid: 15 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Smält smöret i en kastrull och låt det brynas tills det är gyllene i färgen och doftar nötigt. Låt svalna något.
  2. Skär lax, potatis och ägg i små tärningar. Blanda ihop alla ingredienser med det brynta smöret och smaka av med salt. Servera i små fina glas.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Krister

2019-12-31

Kan du inte läsa eller? Det står ju klart att det ska vara 2 hårdkokta ägg!!

Sonja

2015-12-30

"Det ser snyggt ut, det kör vi på"

Bo Hansson

2014-12-11

Gubbröra med rökt lax, hur många ägg????????????????????????

Liknande recept

Spara recept

Calamari med panko

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Krämig citrongrässill

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Parmesansnäckor med räkor och lax

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Sesammarinerad lax med vattenkrasse

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Ansjovisröra med brynt smör

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Limeströmming

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Brötchen med lax och färskost

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Deviled eggs – kryddade ägg

Betyg
Betyg
(9)