Grönsallad med citronette

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Perfekt komplement till sommar buffén. En sallad på sparris, gemsallad, spenat, ärtskott och rädisor som blandas med en söt-syrlig derssing.

Tillagningstid: 15 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 250 g grön sparris
  • olivolja, att steka i
  • 2 gemsallad, grovt skuren
  • 70 g babyspenat
  • 30 g ärtskott
  • 125 g rädisor, i kvartar
  • Citronette
  • 1 citron, pressad saft
  • 0.5 dl olivolja
  • 1 tsk flytande honung
  • 1 tsk flingsalt
  • 0.5 tsk svartpeppar

Gör så här

  1. Ansa sparrisen och stek hastigttill fin färg. Dela i tre bitar.
  2. Blanda ihop citronsaft, olja,honung, salt och peppar till encitronette. Slunga runt gemsallad, spenat, ärtskott, rädisor och sparris med citronetten.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Black bean muffins med apelsinfrosting

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Grillad paprikasallad med chipotlevinägrett

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Morotsmuffins med glasyr och strössel

Betyg
Betyg
(97)
Spara recept

Korianderdressing

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Rödgrön caesar coleslaw

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Salsa med lingon och äpple

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Grillad spetskål och aubergine med fetaostyoghurt

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Gravad lax med rosépeppar

Betyg
Betyg
(14)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 250 g grön sparris
  • olivolja, att steka i
  • 2 gemsallad, grovt skuren
  • 70 g babyspenat
  • 30 g ärtskott
  • 125 g rädisor, i kvartar
  • Citronette
  • 1 citron, pressad saft
  • 0.5 dl olivolja
  • 1 tsk flytande honung
  • 1 tsk flingsalt
  • 0.5 tsk svartpeppar

Grönsallad med citronette

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Perfekt komplement till sommar buffén. En sallad på sparris, gemsallad, spenat, ärtskott och rädisor som blandas med en söt-syrlig derssing.

Tillagningstid: 15 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Ansa sparrisen och stek hastigttill fin färg. Dela i tre bitar.
  2. Blanda ihop citronsaft, olja,honung, salt och peppar till encitronette. Slunga runt gemsallad, spenat, ärtskott, rädisor och sparris med citronetten.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Black bean muffins med apelsinfrosting

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Grillad paprikasallad med chipotlevinägrett

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Morotsmuffins med glasyr och strössel

Betyg
Betyg
(97)
Spara recept

Korianderdressing

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Rödgrön caesar coleslaw

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Salsa med lingon och äpple

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Grillad spetskål och aubergine med fetaostyoghurt

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Gravad lax med rosépeppar

Betyg
Betyg
(14)