
Grönsallad med citronette
Betyg (1-5):
Perfekt komplement till sommar buffén. En sallad på sparris, gemsallad, spenat, ärtskott och rädisor som blandas med en söt-syrlig derssing.
Tillagningstid: 15 min
6 portioner
- 250 g grön sparris
- olivolja, att steka i
- 2 gemsallad, grovt skuren
- 70 g babyspenat
- 30 g ärtskott
- 125 g rädisor, i kvartar
- Citronette
- 1 citron, pressad saft
- 0.5 dl olivolja
- 1 tsk flytande honung
- 1 tsk flingsalt
- 0.5 tsk svartpeppar
Gör så här
- Ansa sparrisen och stek hastigttill fin färg. Dela i tre bitar.
- Blanda ihop citronsaft, olja,honung, salt och peppar till encitronette. Slunga runt gemsallad, spenat, ärtskott, rädisor och sparris med citronetten.
Grönsallad med citronette
Betyg (1-5):
Perfekt komplement till sommar buffén. En sallad på sparris, gemsallad, spenat, ärtskott och rädisor som blandas med en söt-syrlig derssing.
Tillagningstid: 15 min
6 portioner
Gör så här
- Ansa sparrisen och stek hastigttill fin färg. Dela i tre bitar.
- Blanda ihop citronsaft, olja,honung, salt och peppar till encitronette. Slunga runt gemsallad, spenat, ärtskott, rädisor och sparris med citronetten.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!