Grillade korvar

Grillade korvar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(19)

Kryddig korv med svalkande röra.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g starka korvar, t ex kabanoss, chorizo
  • smör eller olja
  • Lök- och gurkröra:
  • 250 g Kesella, 10 %
  • 1 msk majonnäs
  • 0.5 finhackad rödlök
  • 0.5 dl finhackad ättiksgurka
  • peppar
  • salt

Gör så här

  1. Lök- och gurkröra: Blanda ingredienserna och smaka av med salt och peppar.
  2. Grilla korven på grillen eller i en stekpanna (med lite smör eller olja i pannan). Servera gärna grillat bröd till korven.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Grillade korvar
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 600 g starka korvar, t ex kabanoss, chorizo
  • smör eller olja
  • Lök- och gurkröra:
  • 250 g Kesella, 10 %
  • 1 msk majonnäs
  • 0.5 finhackad rödlök
  • 0.5 dl finhackad ättiksgurka
  • peppar
  • salt

Grillade korvar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(19)

Kryddig korv med svalkande röra.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lök- och gurkröra: Blanda ingredienserna och smaka av med salt och peppar.
  2. Grilla korven på grillen eller i en stekpanna (med lite smör eller olja i pannan). Servera gärna grillat bröd till korven.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!