Grillad havsabborre med äppelsallad

Grillad havsabborre med äppelsallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(25)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 kg havsabborre eller annan hel fisk
  • 2 msk olja
  • 2 tärnade urkärnade äpplen
  • 3 msk kapris
  • 1 dl hackad dill
  • 0.5 dl olivolja
  • 0.5 tsk nymalen svartpeppar
  • 3 msk grovt salt

Gör så här

  1. Ta ur fiskarna och fjälla dem, om detta inte gjorts i butiken. Torka fiskarna med hushållspapper och skär 3 snitt på varje sida.
  2. Pensla fisken med olja. Salta rikligt både på in- och utsidan. Grilla fiskarna på hög värme under lock 5-7 minuter på varje sida.
  3. Vänd ihop äppeltärningar, kapris, dill och olivolja. Smaka av med nymalen svartpeppar.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Grillad havsabborre med äppelsallad
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 1 kg havsabborre eller annan hel fisk
  • 2 msk olja
  • 2 tärnade urkärnade äpplen
  • 3 msk kapris
  • 1 dl hackad dill
  • 0.5 dl olivolja
  • 0.5 tsk nymalen svartpeppar
  • 3 msk grovt salt

Grillad havsabborre med äppelsallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(25)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Ta ur fiskarna och fjälla dem, om detta inte gjorts i butiken. Torka fiskarna med hushållspapper och skär 3 snitt på varje sida.
  2. Pensla fisken med olja. Salta rikligt både på in- och utsidan. Grilla fiskarna på hög värme under lock 5-7 minuter på varje sida.
  3. Vänd ihop äppeltärningar, kapris, dill och olivolja. Smaka av med nymalen svartpeppar.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!