
Grillad havsabborre med äppelsallad
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 1 kg havsabborre eller annan hel fisk
- 2 msk olja
- 2 tärnade urkärnade äpplen
- 3 msk kapris
- 1 dl hackad dill
- 0.5 dl olivolja
- 0.5 tsk nymalen svartpeppar
- 3 msk grovt salt
Gör så här
- Ta ur fiskarna och fjälla dem, om detta inte gjorts i butiken. Torka fiskarna med hushållspapper och skär 3 snitt på varje sida.
- Pensla fisken med olja. Salta rikligt både på in- och utsidan. Grilla fiskarna på hög värme under lock 5-7 minuter på varje sida.
- Vänd ihop äppeltärningar, kapris, dill och olivolja. Smaka av med nymalen svartpeppar.
Grillad havsabborre med äppelsallad
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Ta ur fiskarna och fjälla dem, om detta inte gjorts i butiken. Torka fiskarna med hushållspapper och skär 3 snitt på varje sida.
- Pensla fisken med olja. Salta rikligt både på in- och utsidan. Grilla fiskarna på hög värme under lock 5-7 minuter på varje sida.
- Vänd ihop äppeltärningar, kapris, dill och olivolja. Smaka av med nymalen svartpeppar.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!