Grillad fläskkarré med färskpotatis

Grillad fläskkarré med färskpotatis

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Lägg lättrökt fläskkarré och grönsaker på grillen och låt även grillspett med färskpotatis göra sällskap.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
  • 550 g lättrökt fläskkarré (Coop Grill)
  • 0.5 dl sweet chilisås
  • 1 tsk kinesisk soja
  • Färskpotatisspett:
  • 800 g kokt färskpotatis
  • 3 msk olivolja
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • Grillade grönsaker:
  • 2 snackpaprikor, delade
  • 4 knipplökar, delade
  • 1 burk kidneybönor, sköljda
  • 70 g babyspenat
  • 1 tsk flingsalt

Gör så här

  1. Skär köttet i skivor. Marinera enligt anvisningen på förpackningen eller vänd runt i en blandning av sweet chilisås och soja. Grilla köttet enligt anvisningen på förpackningen. Salta efter smak.
  2. Trä potatisarna på spett. Blanda olja med vitlök och pensla lite av vitlöksoljan på spetten. Grilla potatisspetten runt om till fin färg.
  3. Grilla paprikor och knipplökar till fin färg. Skär paprika och lök i mindre bitar och vänd runt med kidneybönor och spenat. Ringla över resten av vitlöksoljan och strö på salt.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Grillad fläskkarré med färskpotatis
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 550 g lättrökt fläskkarré (Coop Grill)
  • 0.5 dl sweet chilisås
  • 1 tsk kinesisk soja
  • Färskpotatisspett:
  • 800 g kokt färskpotatis
  • 3 msk olivolja
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • Grillade grönsaker:
  • 2 snackpaprikor, delade
  • 4 knipplökar, delade
  • 1 burk kidneybönor, sköljda
  • 70 g babyspenat
  • 1 tsk flingsalt

Grillad fläskkarré med färskpotatis

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Lägg lättrökt fläskkarré och grönsaker på grillen och låt även grillspett med färskpotatis göra sällskap.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner

Gör så här

  1. Skär köttet i skivor. Marinera enligt anvisningen på förpackningen eller vänd runt i en blandning av sweet chilisås och soja. Grilla köttet enligt anvisningen på förpackningen. Salta efter smak.
  2. Trä potatisarna på spett. Blanda olja med vitlök och pensla lite av vitlöksoljan på spetten. Grilla potatisspetten runt om till fin färg.
  3. Grilla paprikor och knipplökar till fin färg. Skär paprika och lök i mindre bitar och vänd runt med kidneybönor och spenat. Ringla över resten av vitlöksoljan och strö på salt.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!