Grilla fisk i foliepaket

Grilla fisk i foliepaket

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(144)

Låt lax, torskfilé, grönsaker, champinjoner och potatis grillas i foliepaket tillsammans med matlagningsgrädde. En riktig smaksensation, gott att servera med dill och citronklyftor!

Tillagningstid: 30 minuter
Svårighetsgrad:Enkel
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g halverade potatisar
  • 1 gul lök, i bitar
  • 0.5 skivad purjolök
  • 1 skivad morot
  • 250 g lax, i 3 cm bitar
  • 200 g torskfilé eller annan vit fisk, i 3 cm bitar
  • 12 körsbärstomater
  • 150 g halverade champinjoner
  • 0.5 tsk vitpeppar
  • 2.5 dl matlagningsgrädde
  • 4 msk grovhackad dill
  • 0.5 citroner, i små klyftor
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Forma 4 stora aluminiumbitar till skålar. Fördela potatis, lök, purjolök och morötter i dem. Lägg på lax- och torskfilé. Toppa fisken med körsbärstomater och champinjoner. Tillsätt salt och peppar.
  2. Fördela grädden i skålarna. Vik ihop dem till täta paket och lägg dem på grillen och grilla ca 20 minuter.
  3. Servera med dill och citronklyftor.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Helstekt abborre med kantareller

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Ugnsbakad kolja med champinjoner

Betyg
Betyg
(38)
Grilla fisk i foliepaket
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 600 g halverade potatisar
  • 1 gul lök, i bitar
  • 0.5 skivad purjolök
  • 1 skivad morot
  • 250 g lax, i 3 cm bitar
  • 200 g torskfilé eller annan vit fisk, i 3 cm bitar
  • 12 körsbärstomater
  • 150 g halverade champinjoner
  • 0.5 tsk vitpeppar
  • 2.5 dl matlagningsgrädde
  • 4 msk grovhackad dill
  • 0.5 citroner, i små klyftor
  • 1 tsk salt

Grilla fisk i foliepaket

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(144)

Låt lax, torskfilé, grönsaker, champinjoner och potatis grillas i foliepaket tillsammans med matlagningsgrädde. En riktig smaksensation, gott att servera med dill och citronklyftor!

Tillagningstid: 30 minuter
Svårighetsgrad:Enkel
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Forma 4 stora aluminiumbitar till skålar. Fördela potatis, lök, purjolök och morötter i dem. Lägg på lax- och torskfilé. Toppa fisken med körsbärstomater och champinjoner. Tillsätt salt och peppar.
  2. Fördela grädden i skålarna. Vik ihop dem till täta paket och lägg dem på grillen och grilla ca 20 minuter.
  3. Servera med dill och citronklyftor.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Helstekt abborre med kantareller

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Ugnsbakad kolja med champinjoner

Betyg
Betyg
(38)