Gravad lax med apelsingremolata

Gravad lax med apelsingremolata

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(4)

Gravad lax som toppas med en smakrik och frisk apelsingremolata. Enkelt recept på gravlaxen med nya tillbehör som piggar upp på påskbuffén och till midsommar.

Tillagningstid: 10 min
6 förrättsportioner
  • 15 g dill
  • 15 g färsk persilja
  • 1 schalottenlök
  • 0.5 apelsin
  • 300 g gravad lax

Gör så här

  1. Finhacka dill, persilja och schalottenlök. Blanda allt med finrivet skal från apelsin (endast det orangea).
  2. Fördela lax på 6 små portionstallrikar. Pressa apelsinsaft över laxen och toppa med gremolatan (örtblandningen). Servera med gravlaxsås.
Gravad lax med apelsingremolata
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 15 g dill
  • 15 g färsk persilja
  • 1 schalottenlök
  • 0.5 apelsin
  • 300 g gravad lax

Gravad lax med apelsingremolata

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(4)

Gravad lax som toppas med en smakrik och frisk apelsingremolata. Enkelt recept på gravlaxen med nya tillbehör som piggar upp på påskbuffén och till midsommar.

Tillagningstid: 10 min
6 förrättsportioner

Gör så här

  1. Finhacka dill, persilja och schalottenlök. Blanda allt med finrivet skal från apelsin (endast det orangea).
  2. Fördela lax på 6 små portionstallrikar. Pressa apelsinsaft över laxen och toppa med gremolatan (örtblandningen). Servera med gravlaxsås.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!