Gratinerade musslor och svampar

Gratinerade musslor och svampar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(3)

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:225º
6 bufféportioner
  • 12 st tinade green shell musslor
  • 18 champinjoner
  • 75 g rumstempererat smör
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 dl ströbröd
  • 1 finriven vitlöksklyfta
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Dra loss foten på svamparna. Blanda ihop smör, persilja, ströbröd, vitlök och salt. Lägg musslorna på en plåt med svamparna. Klicka vitlökssmöret på alla musslor och i svamparna. Gratinera i övre delen av ugnen ca 10 min.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Gratinerade musslor och svampar
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 12 st tinade green shell musslor
  • 18 champinjoner
  • 75 g rumstempererat smör
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 dl ströbröd
  • 1 finriven vitlöksklyfta
  • 0.5 tsk salt

Gratinerade musslor och svampar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(3)

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:225º
6 bufféportioner

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Dra loss foten på svamparna. Blanda ihop smör, persilja, ströbröd, vitlök och salt. Lägg musslorna på en plåt med svamparna. Klicka vitlökssmöret på alla musslor och i svamparna. Gratinera i övre delen av ugnen ca 10 min.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!