Gratinerade champinjoner med krispigt parmesantäcke

Gratinerade champinjoner med krispigt parmesantäcke

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(22)

Tillagningstid: 25 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 16 champinjoner
  • 50 g rumsvarmt smör
  • 1 dl olivolja
  • 2.5 dl panko, ströbröd
  • 2 dl riven parmesanost
  • 2 rivna vitlöksklyftor
  • 3 msk finhackad persilja
  • salt

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Ta bort foten på svampen. Vänd hattarna med hålet uppåt på en ugnsform.
  2. Blanda ihop resterande ingredienser och fördela blandningen i hålen på svamparna.
  3. Gratinera mitt i ugnen tills svamp och fyllning fått fin färg, ca 15 min.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Hanna

2020-09-25

Goda smaker!

Lillemor

2020-01-02

Hur tänkte ni med proportionerna här?? Alldeles för mycket av allt i förhållande till svamparna men särskilt pankoströssel.

Liknande recept

Spara recept

Minipiroger med svamp

Betyg
Betyg
(36)
Spara recept

Halloumi och portabellospett

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Pizza med Karljohansvamp och valnötter

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Medelhavsinspirerad tapas

Betyg
Betyg
(44)
Spara recept

Italienska hattar

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Potatisplättar med kantarellmousse

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Kantarelltoast med Västerbottensost

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Majspannkaka med polenta och kantareller

Betyg
Betyg
(0)
Gratinerade champinjoner med krispigt parmesantäcke
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 16 champinjoner
  • 50 g rumsvarmt smör
  • 1 dl olivolja
  • 2.5 dl panko, ströbröd
  • 2 dl riven parmesanost
  • 2 rivna vitlöksklyftor
  • 3 msk finhackad persilja
  • salt

Gratinerade champinjoner med krispigt parmesantäcke

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(22)

Tillagningstid: 25 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Ta bort foten på svampen. Vänd hattarna med hålet uppåt på en ugnsform.
  2. Blanda ihop resterande ingredienser och fördela blandningen i hålen på svamparna.
  3. Gratinera mitt i ugnen tills svamp och fyllning fått fin färg, ca 15 min.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Hanna

2020-09-25

Goda smaker!

Lillemor

2020-01-02

Hur tänkte ni med proportionerna här?? Alldeles för mycket av allt i förhållande till svamparna men särskilt pankoströssel.

Liknande recept

Spara recept

Minipiroger med svamp

Betyg
Betyg
(36)
Spara recept

Halloumi och portabellospett

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Pizza med Karljohansvamp och valnötter

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Medelhavsinspirerad tapas

Betyg
Betyg
(44)
Spara recept

Italienska hattar

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Potatisplättar med kantarellmousse

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Kantarelltoast med Västerbottensost

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Majspannkaka med polenta och kantareller

Betyg
Betyg
(0)