Gräslöksfyllda rödspättarullar i örtsås

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(8)

Fina fisken, lätt och god!

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g rödspättafilé
  • 0.5 tsk vitpeppar eller citronpeppar
  • 3 msk hackad gräslök
  • 1 msk smör eller margarin
  • 2 msk hackad persilja
  • 2 msk hackad dill
  • 1 tsk torkad dragon
  • 0.5 dl torrt vitt vin
  • 2 dl lätt crème fraiche

Gör så här

  1. Dela filéerna på längden om de är stora. Strö på salt, peppar och gräslök och rulla ihop till rullar.
  2. Hetta upp fettet i en traktörpanna. Lägg i och fräs örtkryddorna helt kort. Häll i vin och crème fraiche och låt det koka upp. Lägg i fiskrullarna med skarven ner och låt dem sjuda tills de precis är genomkokta, 8-10 minuter.

Servering

Servera med potatis, grönsaker och citron.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Sej med grillad paprika och parmesan

Betyg
Betyg
(115)
Spara recept

Blinier

Betyg
Betyg
(72)
Spara recept

Våfflor med lax och rysk yoghurt

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Grillad makrill med kapriscitronette

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Laxwallenbergare med potatispuré och gröna bönor

Betyg
Betyg
(39)
Spara recept

Enkel fisksoppa

Betyg
Betyg
(42)
Spara recept

Enkel fiskgratäng

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Laxburgare med tsatsiki

Betyg
Betyg
(11)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 500 g rödspättafilé
  • 0.5 tsk vitpeppar eller citronpeppar
  • 3 msk hackad gräslök
  • 1 msk smör eller margarin
  • 2 msk hackad persilja
  • 2 msk hackad dill
  • 1 tsk torkad dragon
  • 0.5 dl torrt vitt vin
  • 2 dl lätt crème fraiche

Gräslöksfyllda rödspättarullar i örtsås

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(8)

Fina fisken, lätt och god!

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela filéerna på längden om de är stora. Strö på salt, peppar och gräslök och rulla ihop till rullar.
  2. Hetta upp fettet i en traktörpanna. Lägg i och fräs örtkryddorna helt kort. Häll i vin och crème fraiche och låt det koka upp. Lägg i fiskrullarna med skarven ner och låt dem sjuda tills de precis är genomkokta, 8-10 minuter.

Servering

Servera med potatis, grönsaker och citron.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Sej med grillad paprika och parmesan

Betyg
Betyg
(115)
Spara recept

Blinier

Betyg
Betyg
(72)
Spara recept

Våfflor med lax och rysk yoghurt

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Grillad makrill med kapriscitronette

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Laxwallenbergare med potatispuré och gröna bönor

Betyg
Betyg
(39)
Spara recept

Enkel fisksoppa

Betyg
Betyg
(42)
Spara recept

Enkel fiskgratäng

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Laxburgare med tsatsiki

Betyg
Betyg
(11)