Grapefruktsallad med kanderat crunch
  • Tid 20 min

Grapefruktsallad med kanderat crunch

0 (0 betyg)

Håll-dig-frisk sallad till mellis eller dessert.

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 8

Ingredienser

4 portioner
  • 2 fileade röda grapefrukter
  • 1 stort granatäpple
Kanderat crunch:
  • 2 dl melonkärnor
  • 1 dl pumpakärnor
  • 1 dl havregryn
  • 0.5 dl rörsocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 0.5 dl vatten
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Rosta kärnor och havregryn i en torr stekpanna under omrörning. Häll ut på ett bakplåtspapper. Lägg socker, vaniljsocker och vatten i stekpannan och låt smälta samman. Häll ner det rostade och låt karamellisera under omrörning. Strö ut på bakplåtspappret igen och låt svalna.

  2. 2

    Blanda grapefruktklyftor och granatäppelkärnor i en skål. Servera med crunchet och ev yoghurt eller kvarg.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar