Grapefruktsallad med kanderat crunch

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Håll-dig-frisk sallad till mellis eller dessert.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 fileade röda grapefrukter
  • 1 stort granatäpple
  • Kanderat crunch:
  • 2 dl melonkärnor
  • 1 dl pumpakärnor
  • 1 dl havregryn
  • 0.5 dl rörsocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 0.5 dl vatten

Gör så här

  1. Rosta kärnor och havregryn i en torr stekpanna under omrörning. Häll ut på ett bakplåtspapper. Lägg socker, vaniljsocker och vatten i stekpannan och låt smälta samman. Häll ner det rostade och låt karamellisera under omrörning. Strö ut på bakplåtspappret igen och låt svalna.
  2. Blanda grapefruktklyftor och granatäppelkärnor i en skål. Servera med crunchet och ev yoghurt eller kvarg.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Yoghurt med mango och granola

Betyg
Betyg
(61)
Spara recept

Proteinsmoothie

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Tropisk fruktsallad

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Sweetie, apelsin och kumquat i marinad

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Apelsinsallad

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Sabayonne med exotisk fruktblandning

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Äppelsoppa med kanel

Betyg
Betyg
(16)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 2 fileade röda grapefrukter
  • 1 stort granatäpple
  • Kanderat crunch:
  • 2 dl melonkärnor
  • 1 dl pumpakärnor
  • 1 dl havregryn
  • 0.5 dl rörsocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 0.5 dl vatten

Grapefruktsallad med kanderat crunch

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Håll-dig-frisk sallad till mellis eller dessert.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Rosta kärnor och havregryn i en torr stekpanna under omrörning. Häll ut på ett bakplåtspapper. Lägg socker, vaniljsocker och vatten i stekpannan och låt smälta samman. Häll ner det rostade och låt karamellisera under omrörning. Strö ut på bakplåtspappret igen och låt svalna.
  2. Blanda grapefruktklyftor och granatäppelkärnor i en skål. Servera med crunchet och ev yoghurt eller kvarg.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Yoghurt med mango och granola

Betyg
Betyg
(61)
Spara recept

Proteinsmoothie

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Tropisk fruktsallad

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Sweetie, apelsin och kumquat i marinad

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Apelsinsallad

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Sabayonne med exotisk fruktblandning

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Äppelsoppa med kanel

Betyg
Betyg
(16)