Grapefruktsallad med kanderat crunch

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Håll-dig-frisk sallad till mellis eller dessert.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (8)
  • 2 fileade röda grapefrukter
  • 1 stort granatäpple
  • Kanderat crunch:
  • 2 dl melonkärnor
  • 1 dl pumpakärnor
  • 1 dl havregryn
  • 0.5 dl rörsocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 0.5 dl vatten

Gör så här

  1. Rosta kärnor och havregryn i en torr stekpanna under omrörning. Häll ut på ett bakplåtspapper. Lägg socker, vaniljsocker och vatten i stekpannan och låt smälta samman. Häll ner det rostade och låt karamellisera under omrörning. Strö ut på bakplåtspappret igen och låt svalna.
  2. Blanda grapefruktklyftor och granatäppelkärnor i en skål. Servera med crunchet och ev yoghurt eller kvarg.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Apelsinsallad

(23)

Mango- och jordgubbsslush

(4)

Sabayonne med exotisk fruktblandning

(16)

Yoghurt med mango och granola

(58)

Jordgubbs- och rabarberkompott med mandeltäcke

(11)

Mandelris med fruktsallad och romlag

(3)

Vattenmelonsoppa

(0)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

(21)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 2 fileade röda grapefrukter
  • 1 stort granatäpple
  • Kanderat crunch:
  • 2 dl melonkärnor
  • 1 dl pumpakärnor
  • 1 dl havregryn
  • 0.5 dl rörsocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 0.5 dl vatten

Grapefruktsallad med kanderat crunch

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Håll-dig-frisk sallad till mellis eller dessert.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Rosta kärnor och havregryn i en torr stekpanna under omrörning. Häll ut på ett bakplåtspapper. Lägg socker, vaniljsocker och vatten i stekpannan och låt smälta samman. Häll ner det rostade och låt karamellisera under omrörning. Strö ut på bakplåtspappret igen och låt svalna.
  2. Blanda grapefruktklyftor och granatäppelkärnor i en skål. Servera med crunchet och ev yoghurt eller kvarg.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Apelsinsallad

(23)

Mango- och jordgubbsslush

(4)

Sabayonne med exotisk fruktblandning

(16)

Yoghurt med mango och granola

(58)

Jordgubbs- och rabarberkompott med mandeltäcke

(11)

Mandelris med fruktsallad och romlag

(3)

Vattenmelonsoppa

(0)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

(21)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies