Gräddfilspannacotta med matjessalsa

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Supergod krämig gräddfilspannacotta som toppas med en salsa av matjes, gurka, rödlök och gräslök.

Tillagningstid: 20 min + 2 tim att stelna
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 gelatinblad
  • 3 dl gräddfil
  • salt och svartpeppar
  • Matjessalsa
  • 200 g matjesfiléer
  • 1 dl fintärnad gurka
  • 2 msk fintärnad rödlök
  • 1 msk fint skuren gräslök

Gör så här

  1. Lägg gelatinbladen i kalltvatten tills de är mjuka. Lyftupp bladen med lite av vattnetoch smält i en kastrull.
  2. Häll gelatinet i gräddfilen i en tunnstråle under omrörning. Rör isalt och peppar. Häll upp i småglas. Låt stelna i kyl 2 timmar.
  3. Skär matjessillen i småtärningar. Vänd runt medgurka, rödlök och gräslök.Fördela ovanpå gräddfilen vid servering.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Marinerad lax med ponzu

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Råstekt grön sparris, räkor och baconsalt

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Crêpes med mussel- och skaldjursfyllning

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Matjessillröra

Betyg
Betyg
(37)
Spara recept

Kräftröra med dill och tabasco

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Lenas medelhavssill

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Kronärtskocksröra med parmesan

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Minimackor med stekt sidfläsk, surkål och rostad lök

Betyg
Betyg
(4)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 2 gelatinblad
  • 3 dl gräddfil
  • salt och svartpeppar
  • Matjessalsa
  • 200 g matjesfiléer
  • 1 dl fintärnad gurka
  • 2 msk fintärnad rödlök
  • 1 msk fint skuren gräslök

Gräddfilspannacotta med matjessalsa

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Supergod krämig gräddfilspannacotta som toppas med en salsa av matjes, gurka, rödlök och gräslök.

Tillagningstid: 20 min + 2 tim att stelna
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg gelatinbladen i kalltvatten tills de är mjuka. Lyftupp bladen med lite av vattnetoch smält i en kastrull.
  2. Häll gelatinet i gräddfilen i en tunnstråle under omrörning. Rör isalt och peppar. Häll upp i småglas. Låt stelna i kyl 2 timmar.
  3. Skär matjessillen i småtärningar. Vänd runt medgurka, rödlök och gräslök.Fördela ovanpå gräddfilen vid servering.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Marinerad lax med ponzu

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Råstekt grön sparris, räkor och baconsalt

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Crêpes med mussel- och skaldjursfyllning

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Matjessillröra

Betyg
Betyg
(37)
Spara recept

Kräftröra med dill och tabasco

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Lenas medelhavssill

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Kronärtskocksröra med parmesan

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Minimackor med stekt sidfläsk, surkål och rostad lök

Betyg
Betyg
(4)