Fyllt bröd med rostad paprikasallad och cashewnötter
  • Tid 40 min

Fyllt bröd med rostad paprikasallad och cashewnötter

0 (0 betyg)

Grillade tortilla med krämig grönsaksfyllning.

  • Tillagningstid 40 min
  • Ingredienser 9

Ingredienser

4 portioner
  • 8 st tortillabröd
Rostad paprikasallad:
  • 450 g röda eller gula paprikor i halvor
  • 300 g squash i långa bitar
  • 200 g skivad svamp, t ex stora champinjoner
  • 1 msk oliv- eller valnötsolja
  • 1 dl rostade cashewnötter
  • 1 dl grekiskt eller turkisk matlagningsyoghurt
  • 1.5 msk ajvar relish
  • 1 msk hackad färsk mynta
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Lägg paprikan med skinnet ner på grillen. Låt den grilla tills det bildas svarta bubblor. Låt den svalna lite och dra av skinnet. Skär paprikan i strimlor. Pensla squash och svamp med olja och grilla tills de mjuknat något.

  2. 2

    Värm brödet på grillen. Blanda matlagningsyoghurt, ajvar relish och mynta till en sås. Lägg grönsakerna på hälften av bröden, klicka på såsen och strö på nötterna. Täck med resten av bröden och dela i trekanter.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar