Fyllda pitabröd med skinka och kryddig coleslaw
  • Tid 20 min

Fyllda pitabröd med skinka och kryddig coleslaw

2.58 (12 betyg)

En synnerligen smaskig och snabblagad lunch eller lättare kvällsmiddag efter julstöket.

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 13

Ingredienser

4 portioner
  • 400 g finstrimlad eller riven rödkål
  • 2 rivna morötter
  • 0.5 finstrimlad rödlök
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1.5 dl yoghurt, 10%
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 dl grovhackade katrinplommon
  • 0.5 tsk kajennpeppar
  • 1 tsk torkad rosmarin
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 0.5 tsk salt
Till servering:
  • 4 pitabröd
  • 400 g strimlad julskinka, eller smörgåsskinka
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Blanda samtliga ingredienser till salladen i en bunke. Snitta och öppna pitabröden. Varva cole slaw och skinka i bröden.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar