Fyllda pitabröd med skinka och kryddig coleslaw

Betyg (1-5):
2.58 (12 betyg)

En synnerligen smaskig och snabblagad lunch eller lättare kvällsmiddag efter julstöket.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 12 st
  • 400 g finstrimlad eller riven rödkål
  • 2 rivna morötter
  • 0.5 finstrimlad rödlök
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1.5 dl yoghurt, 10%
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 dl grovhackade katrinplommon
  • 0.5 tsk kajennpeppar
  • 1 tsk torkad rosmarin
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • Till servering:
  • 4 pitabröd
  • 400 g strimlad julskinka, eller smörgåsskinka

Gör så här

  1. Blanda samtliga ingredienser till salladen i en bunke. Snitta och öppna pitabröden. Varva cole slaw och skinka i bröden.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Klassisk bookmakertoast - Coop

(50)

Butifarra i bröd med grov senap och broccoli - Coop

(1)

Pastasallad med lufttorkad skinka och sparris - Coop

(3)

Hamburgare med bostondressing - Coop

(19)

Pasta med grönkålspesto och skinka - Coop

(0)

Barnens bästa kebab - Coop

(17)

Pastasallad med broccoli och bacon - Coop

(36)

Lövbiffstortilla med chipotledressing - Coop

(3)
12 st
  • Ingredienser 12 st
  • 400 g finstrimlad eller riven rödkål
  • 2 rivna morötter
  • 0.5 finstrimlad rödlök
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1.5 dl yoghurt, 10%
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 dl grovhackade katrinplommon
  • 0.5 tsk kajennpeppar
  • 1 tsk torkad rosmarin
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • Till servering:
  • 4 pitabröd
  • 400 g strimlad julskinka, eller smörgåsskinka

Fyllda pitabröd med skinka och kryddig coleslaw

Betyg (1-5):
2.58 (12 betyg)

En synnerligen smaskig och snabblagad lunch eller lättare kvällsmiddag efter julstöket.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda samtliga ingredienser till salladen i en bunke. Snitta och öppna pitabröden. Varva cole slaw och skinka i bröden.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Klassisk bookmakertoast - Coop

(50)

Butifarra i bröd med grov senap och broccoli - Coop

(1)

Pastasallad med lufttorkad skinka och sparris - Coop

(3)

Hamburgare med bostondressing - Coop

(19)

Pasta med grönkålspesto och skinka - Coop

(0)

Barnens bästa kebab - Coop

(17)

Pastasallad med broccoli och bacon - Coop

(36)

Lövbiffstortilla med chipotledressing - Coop

(3)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies