För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Fyllda pitabröd med skinka och kryddig coleslaw

Betyg (1-5):
2.58 (12 betyg)

En synnerligen smaskig och snabblagad lunch eller lättare kvällsmiddag efter julstöket.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g finstrimlad eller riven rödkål
  • 2 rivna morötter
  • 0.5 finstrimlad rödlök
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1.5 dl yoghurt, 10%
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 dl grovhackade katrinplommon
  • 0.5 tsk kajennpeppar
  • 1 tsk torkad rosmarin
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • Till servering:
  • 4 pitabröd
  • 400 g strimlad julskinka, eller smörgåsskinka

Gör så här

  1. Blanda samtliga ingredienser till salladen i en bunke. Snitta och öppna pitabröden. Varva cole slaw och skinka i bröden.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kebab

(20)

Hamburgare med bostondressing

(19)

Pastasallad med lufttorkad skinka och sparris

(3)

Pastasallad med broccoli och bacon

(36)

Lövbiffstortilla med chipotledressing

(4)

Klassisk bookmakertoast

(50)

Butifarra i bröd med grov senap och broccoli

(1)

Pasta med grönkålspesto och skinka

(3)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 400 g finstrimlad eller riven rödkål
  • 2 rivna morötter
  • 0.5 finstrimlad rödlök
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1.5 dl yoghurt, 10%
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 dl grovhackade katrinplommon
  • 0.5 tsk kajennpeppar
  • 1 tsk torkad rosmarin
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • Till servering:
  • 4 pitabröd
  • 400 g strimlad julskinka, eller smörgåsskinka

Fyllda pitabröd med skinka och kryddig coleslaw

Betyg (1-5):
2.58 (12 betyg)

En synnerligen smaskig och snabblagad lunch eller lättare kvällsmiddag efter julstöket.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda samtliga ingredienser till salladen i en bunke. Snitta och öppna pitabröden. Varva cole slaw och skinka i bröden.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kebab

(20)

Hamburgare med bostondressing

(19)

Pastasallad med lufttorkad skinka och sparris

(3)

Pastasallad med broccoli och bacon

(36)

Lövbiffstortilla med chipotledressing

(4)

Klassisk bookmakertoast

(50)

Butifarra i bröd med grov senap och broccoli

(1)

Pasta med grönkålspesto och skinka

(3)