Fyllda piadinasnibbar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.5 (6 betyg)

Perfekt mingel- tilltugg. Fyllda italienska bröd med mozzarella, oliver och paprika.

Tillagningstid: 20 min
8 förrättsportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 piadinabröd (italienskt bröd)
  • olivolja, att steka i
  • 1 dl strimlad grillad paprika
  • 200 g buffelmozzarella, skivad
  • 2 dl urkärnade svarta oliver, skivade
  • 40 g parmesan
  • 20 g rucola

Gör så här

  1. Lägg brödet i en stekpanna med några droppar olivolja och stek på låg- till medelvärme.
  2. Fördela paprika, mozzarella, oliver, hyvlad parmesan och rucola på halva delen av bröden. Vik över den andra delen och stek på båda sidor till fin färg och osten smält. Skär upp i små snibbar och servera som drinktilltugg.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Grillade filodegsknyten med fetaost

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Pumpafrövåfflor med ost- och laxröra

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Granatäppelsallad med grillad halloumi

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Grillad ost med tomatsalsa och bröd

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Insalata caprese

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Mozzarellasallad med chili- och limeolja

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Salta ostplättar

Betyg
Betyg
(3)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 4 piadinabröd (italienskt bröd)
  • olivolja, att steka i
  • 1 dl strimlad grillad paprika
  • 200 g buffelmozzarella, skivad
  • 2 dl urkärnade svarta oliver, skivade
  • 40 g parmesan
  • 20 g rucola

Fyllda piadinasnibbar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.5 (6 betyg)

Perfekt mingel- tilltugg. Fyllda italienska bröd med mozzarella, oliver och paprika.

Tillagningstid: 20 min
8 förrättsportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg brödet i en stekpanna med några droppar olivolja och stek på låg- till medelvärme.
  2. Fördela paprika, mozzarella, oliver, hyvlad parmesan och rucola på halva delen av bröden. Vik över den andra delen och stek på båda sidor till fin färg och osten smält. Skär upp i små snibbar och servera som drinktilltugg.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Grillade filodegsknyten med fetaost

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Pumpafrövåfflor med ost- och laxröra

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Granatäppelsallad med grillad halloumi

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Grillad ost med tomatsalsa och bröd

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Insalata caprese

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Mozzarellasallad med chili- och limeolja

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Salta ostplättar

Betyg
Betyg
(3)