Focaccia med rödbetor och feta

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
5 (1 betyg)

Smaksätt focaccian med rödbetor och fetaost.

Tillagningstid: 2 timmar 15 minuter
Ugnstemperatur:200º
1 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 25 g jäst
  • 5 dl ljummet vatten
  • 2 msk olivolja
  • 0.5 msk honung
  • 1 liter vetemjöl eller dinkelsikt
  • 2 tsk salt
  • ,:
  • 2 tunt skivade medelstora rödbetor
  • 100 g fetaost
  • olivolja

Gör så här

  1. Rör ut jästen i vattnet och tillsätt resten av ingredienserna. Arbeta ihop till en ganska kladdig deg. Jäs minst en timme under bakduk.
  2. Lägg ett bakplåtspapper i en långpanna. Olja in händerna och platta ut degen i långpannan. Fördela rödbetsskivor (använd gärna osthyvel) på degen, smula över fetaosten och ringla över olja. Jäs 30 minuter utan bakduk.
  3. Grädda mitt i ugnen cirka 30 minuter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Smält camembert

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Honungsrostad sötpotatis och fetaostkräm på grillad baguette

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Salta ostplättar

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Minipizzor med ricotta, lök och ansjovis

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Kantarelltoast med parmesan

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Smördegspaj med karamelliserad lök

Betyg
Betyg
(32)
Spara recept

Knäckebröd med rosmarin och Västerbottensost

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Ost- och örtbrytbröd

Betyg
Betyg
(2)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 25 g jäst
  • 5 dl ljummet vatten
  • 2 msk olivolja
  • 0.5 msk honung
  • 1 liter vetemjöl eller dinkelsikt
  • 2 tsk salt
  • ,:
  • 2 tunt skivade medelstora rödbetor
  • 100 g fetaost
  • olivolja

Focaccia med rödbetor och feta

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
5 (1 betyg)

Smaksätt focaccian med rödbetor och fetaost.

Tillagningstid: 2 timmar 15 minuter
Ugnstemperatur:200º
1 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Rör ut jästen i vattnet och tillsätt resten av ingredienserna. Arbeta ihop till en ganska kladdig deg. Jäs minst en timme under bakduk.
  2. Lägg ett bakplåtspapper i en långpanna. Olja in händerna och platta ut degen i långpannan. Fördela rödbetsskivor (använd gärna osthyvel) på degen, smula över fetaosten och ringla över olja. Jäs 30 minuter utan bakduk.
  3. Grädda mitt i ugnen cirka 30 minuter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Smält camembert

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Honungsrostad sötpotatis och fetaostkräm på grillad baguette

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Salta ostplättar

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Minipizzor med ricotta, lök och ansjovis

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Kantarelltoast med parmesan

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Smördegspaj med karamelliserad lök

Betyg
Betyg
(32)
Spara recept

Knäckebröd med rosmarin och Västerbottensost

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Ost- och örtbrytbröd

Betyg
Betyg
(2)