Filodegsinbakad lax med sparris
  • Tid 20 min

Filodegsinbakad lax med sparris

3.25 (4 betyg)

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 8

Ingredienser

4 portioner
  • 500 g laxfiléer
  • 1 tsk flingsalt
  • 0.25 tsk svartpeppar
  • 2 filodegsark
  • 2 msk olja
  • 250 g ansad grön sparris
  • olivolja
  • flingsalt
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Salta och peppra laxbitarna.

  2. 2

    Dela filodegen på mitten och rulla in laxbitarna i var sin bit. Rulla så degen sitter lite löst kring laxen. Pensla med olja och lägg direkt på grillen. Grilla laxen ca 5-8 minuter.

  3. 3

    Grilla sparrisen 3-4 minuter och ringla över lite olja och flingsalt vid servering.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar