Falukorv med kryddig bönsallad

Betyg (1-5):
3.46 (13 betyg)

En smakrik sallad med chutney, potatis, spiskummin och falukorv.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (11)
  • 1 kg Änglamark potatis, tunna skivor
  • 3 msk Änglamark olivolja
  • 380 g Änglamark vita bönor
  • 0.5 Änglamark röd lök finhackad
  • 0.5 finhackad chili
  • 2 msk mango chutney
  • 1 msk Änglamark olivolja
  • 1 dl Änglamark bladpersilja hackad
  • 0.5 tsk mald spiskummin
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 500 g Änglamark falukorv, skivad

Gör så här

  1. Råstek potatisen i omgångar i en het stekpanna med olja. Salta innan servering.
  2. Skölj bönorna i kallt vatten och lägg i en skål. Blanda med lök, chili, mango chutney, olja, persilja och kryddor.
  3. Stek falukorven ca 2 min på varje sida.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Evy Margareta

2018-08-21

God och snabb mat

Edda

2013-06-12

Ganska god enkel och bra.

Liknande recept

Grillplanka med chimichurripotatissallad

(3)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Laxpaj med potatis

(13)

Örtfrittata

(2)

Gräddkokta rotfrukter med soltorkade tomater

(38)

Grillade lammfärsbiffar med rostad sötpotatissallad

(1)

Ribs med bbq-glaze och sötpotatisstavar

(1)

Chorizo med potatissallad

(2)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 1 kg Änglamark potatis, tunna skivor
  • 3 msk Änglamark olivolja
  • 380 g Änglamark vita bönor
  • 0.5 Änglamark röd lök finhackad
  • 0.5 finhackad chili
  • 2 msk mango chutney
  • 1 msk Änglamark olivolja
  • 1 dl Änglamark bladpersilja hackad
  • 0.5 tsk mald spiskummin
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 500 g Änglamark falukorv, skivad

Falukorv med kryddig bönsallad

Betyg (1-5):
3.46 (13 betyg)

En smakrik sallad med chutney, potatis, spiskummin och falukorv.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Råstek potatisen i omgångar i en het stekpanna med olja. Salta innan servering.
  2. Skölj bönorna i kallt vatten och lägg i en skål. Blanda med lök, chili, mango chutney, olja, persilja och kryddor.
  3. Stek falukorven ca 2 min på varje sida.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Evy Margareta

2018-08-21

God och snabb mat

Edda

2013-06-12

Ganska god enkel och bra.

Liknande recept

Grillplanka med chimichurripotatissallad

(3)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Laxpaj med potatis

(13)

Örtfrittata

(2)

Gräddkokta rotfrukter med soltorkade tomater

(38)

Grillade lammfärsbiffar med rostad sötpotatissallad

(1)

Ribs med bbq-glaze och sötpotatisstavar

(1)

Chorizo med potatissallad

(2)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies