Egen tzatziki

Egen tzatziki

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Tzatziki är en riktig klassiker. Med dill i såsen förs tankarna även till svensk sommar.

Tillagningstid: 5 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 0.5 gurka
  • 5 dl yoghurt 10%
  • 1 dl hackad dill
  • 2 rivna vitlöksklyftor
  • 1 tsk olivolja
  • salt

Gör så här

  1. Skala och riv gurkan på grova sidan av rivjärnet. Krama ur vätskan ordentligt och blanda den rivna gurkan med de övriga ingredienserna. Smaka av med salt.
  2. Garnera tzatzikin med dill och några droppar olja. Servera med bröd eller till maten.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Egen tzatziki
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 0.5 gurka
  • 5 dl yoghurt 10%
  • 1 dl hackad dill
  • 2 rivna vitlöksklyftor
  • 1 tsk olivolja
  • salt

Egen tzatziki

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Tzatziki är en riktig klassiker. Med dill i såsen förs tankarna även till svensk sommar.

Tillagningstid: 5 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skala och riv gurkan på grova sidan av rivjärnet. Krama ur vätskan ordentligt och blanda den rivna gurkan med de övriga ingredienserna. Smaka av med salt.
  2. Garnera tzatzikin med dill och några droppar olja. Servera med bröd eller till maten.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!