Crêpes med skinka, champinjoner och chèvre
  • Tid 30 min
  • Ugn 200º

Crêpes med skinka, champinjoner och chèvre

2.85 (20 betyg)

Pannkakor fyllda med skinka, svamp och chèvre.

  • Tillagningstid 30 min
  • Ingredienser 9
  • Ugnstemperatur 200º

Ingredienser

4 portioner
  • 300 g färska champinjoner i bitar
  • olja till stekning
  • salt
  • svartpeppar
  • 500 g pannkakor, 8 stycken
  • 8 skivor kokt eller rökt skinka
  • 300 g smulad chèvre
  • 1 kruka färsk basilika
  • 2 dl riven ost
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Stek champinjonerna i olja i en stekpanna ca 5 min. Salta och peppra.

  2. 2

    Lägg en skiva skinka på en pannkaka och strö över champinjoner, chèvre och basilika. Rulla ihop och lägg rullarna tätt med skarven nedåt i en ugnssäker form. Strö över osten och gratinera mitt i ugnen ca 15 min

Sätt ett betyg

2 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Mats

    Dom färdiga pannkakorna som ingår i receptet är helt omöjliga att rulla. Dom går sönder. Gör egna eller köp annan sort. Jag kom undan på att värma varje pannkaka i micron innan jag rullade ihop dom. Inte ens då blir det särskilt fint. Det är som i alla recept jag testat på tok för små portioner. Dubbla. Jättegott hur som helst.

  • Kate

    0