Chokladbräck med nötter och russin

Chokladbräck med nötter och russin

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(14)

Gott godis med mandel, russin eller müsli.

Tillagningstid: 40 minuter
25 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 200 g vit, ljus eller mörk blockchoklad
  • 1 dl hackad sötmandel, russin eller müsli

Gör så här

  1. Bryt chokladen i bitar, lägg dem i en djup tallrik och ställ den över en kastrull med sjudande vatten tills chokladen smält. Eller smält i mikron på högsta effekt 1-2 minuter.
  2. Blanda ner mandel, russin eller müsli i chokladen. Bred ut den till 2 längder för 25 bitar (ca 30 x 5 cm). Låt chokladen stelna och skär den sedan i ca 3 cm breda bitar.
  3. Förvara i tät burk med papper mellan lagren.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Chokladbräck med nötter och russin
2 st
  • Ingredienser (2)
  • 200 g vit, ljus eller mörk blockchoklad
  • 1 dl hackad sötmandel, russin eller müsli

Chokladbräck med nötter och russin

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(14)

Gott godis med mandel, russin eller müsli.

Tillagningstid: 40 minuter
25 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Bryt chokladen i bitar, lägg dem i en djup tallrik och ställ den över en kastrull med sjudande vatten tills chokladen smält. Eller smält i mikron på högsta effekt 1-2 minuter.
  2. Blanda ner mandel, russin eller müsli i chokladen. Bred ut den till 2 längder för 25 bitar (ca 30 x 5 cm). Låt chokladen stelna och skär den sedan i ca 3 cm breda bitar.
  3. Förvara i tät burk med papper mellan lagren.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!