Cheesecake utan Digestive

Cheesecake utan Digestive

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(8)

Flaó eivissenc är en spansk cheesecake med smak av mynta och anis.

Tillagningstid: 45 minuter
Ugnstemperatur:200º
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 0.5 dl vetemjöl
  • 1 dl mandelmjöl
  • 0.5 dl florsocker
  • 40 g tärnat smör
  • 2 krm mortlade anisfrön
  • 1 äggula
  • 1 krm salt
  • Fyllning:
  • 250 g ricotta
  • 2 ägg
  • 0.75 dl strösocker
  • 10 hackade myntablad
  • Till servering:
  • vaniljglass

Gör så här

  1. Lägg mjöl, mandelmjöl, florsocker, smör, anis och salt i enbunke. Nyp ihop. Tillsätt äggulanoch knåda lätt till en deg. Tryckut i botten på ugnssäkra formar.
  2. Rör ihop ricotta, ägg, sockeroch mynta. Häll smeten på bottnarna. Grädda gyllene i mitten av ugnen 20–25 min. Servera med vaniljglass.

Tips

Går att göra i förväg och servera kalla.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Minimuffins med ädelost och lingon

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Kladdkaketårta

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Frozen cheesecake med jordgubbar och lime

Betyg
Betyg
(38)
Spara recept

Muffins med blåbär och vit choklad

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Jordgubbsbruschetta

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Pascha med hallon och blåbär

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Jordgubbsglass med basilika

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Nutella cake pops

Betyg
Betyg
(11)
Cheesecake utan Digestive
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 0.5 dl vetemjöl
  • 1 dl mandelmjöl
  • 0.5 dl florsocker
  • 40 g tärnat smör
  • 2 krm mortlade anisfrön
  • 1 äggula
  • 1 krm salt
  • Fyllning:
  • 250 g ricotta
  • 2 ägg
  • 0.75 dl strösocker
  • 10 hackade myntablad
  • Till servering:
  • vaniljglass

Cheesecake utan Digestive

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(8)

Flaó eivissenc är en spansk cheesecake med smak av mynta och anis.

Tillagningstid: 45 minuter
Ugnstemperatur:200º
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg mjöl, mandelmjöl, florsocker, smör, anis och salt i enbunke. Nyp ihop. Tillsätt äggulanoch knåda lätt till en deg. Tryckut i botten på ugnssäkra formar.
  2. Rör ihop ricotta, ägg, sockeroch mynta. Häll smeten på bottnarna. Grädda gyllene i mitten av ugnen 20–25 min. Servera med vaniljglass.

Tips

Går att göra i förväg och servera kalla.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Minimuffins med ädelost och lingon

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Kladdkaketårta

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Frozen cheesecake med jordgubbar och lime

Betyg
Betyg
(38)
Spara recept

Muffins med blåbär och vit choklad

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Jordgubbsbruschetta

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Pascha med hallon och blåbär

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Jordgubbsglass med basilika

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Nutella cake pops

Betyg
Betyg
(11)