Böcklingsallad med rödbetor och kapris

Böcklingsallad med rödbetor och kapris

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(10)

En god och vacker böcklingsallad med stora kaprisbär.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
  • 500 g inlagda rödbetor
  • 500 g böckling
  • 2 dl vispgrädde
  • 0.5 tsk ättiksprit (12 %)
  • 0.5 dl majonnäs
  • 1 tsk svartpeppar
  • 2 dl stora kaprisbär
  • 0.5 dl hackad bladpersilja
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Häll av spadet från rödbetorna och skär dem i kvartar. Rensa böcklingen från skinn och ben. Vispa grädde och ättika. Tillsätt majonnäs, salt och peppar.
  2. Vänd ner rödbetor, kapris och böckling. Toppa med hackad bladpersilja.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Böcklingsallad med rödbetor och kapris
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 500 g inlagda rödbetor
  • 500 g böckling
  • 2 dl vispgrädde
  • 0.5 tsk ättiksprit (12 %)
  • 0.5 dl majonnäs
  • 1 tsk svartpeppar
  • 2 dl stora kaprisbär
  • 0.5 dl hackad bladpersilja
  • 1 tsk salt

Böcklingsallad med rödbetor och kapris

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(10)

En god och vacker böcklingsallad med stora kaprisbär.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner

Gör så här

  1. Häll av spadet från rödbetorna och skär dem i kvartar. Rensa böcklingen från skinn och ben. Vispa grädde och ättika. Tillsätt majonnäs, salt och peppar.
  2. Vänd ner rödbetor, kapris och böckling. Toppa med hackad bladpersilja.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!