Böcklingsallad med rödbetor och kapris
  • Tid 15 min

Böcklingsallad med rödbetor och kapris

2.9 (10 betyg)

En god och vacker böcklingsallad med stora kaprisbär.

  • Tillagningstid 15 min
  • Ingredienser 9

Ingredienser

4 portioner
  • 500 g inlagda rödbetor
  • 500 g böckling
  • 2 dl vispgrädde
  • 0.5 tsk ättiksprit (12 %)
  • 0.5 dl majonnäs
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk svartpeppar
  • 2 dl stora kaprisbär
  • 0.5 dl hackad bladpersilja
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Häll av spadet från rödbetorna och skär dem i kvartar. Rensa böcklingen från skinn och ben. Vispa grädde och ättika. Tillsätt majonnäs, salt och peppar.

  2. 2

    Vänd ner rödbetor, kapris och böckling. Toppa med hackad bladpersilja.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar