Bjärekyckling korma med blomkålsris
  • Tid 30 min

Bjärekyckling korma med blomkålsris

1 (1 betyg)

Det här är superenkelt då kycklingen redan är kryddad. Till de indiska smakerna passar "vanligt" ris blandat med blomkålsris och gröna sojabönor. Allt smaksatt med ingefära och vitlök.

  • Tillagningstid 30 min
  • Ingredienser 10

Ingredienser

4 portioner
  • 920 g bjärekyckling korma
  • 2 gula lökar, strimlade
  • färsk koriander och limeklyftor
Blomkålsris
  • 3 dl jasminris
  • 150 g blomkålsris (riven blomkål)
  • 2 msk finhackad färsk ingefära
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 125 g frysta gröna sojabönor
  • 1 msk olivolja
  • salt
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Fräs blomkålsriset med ingefära, vitlök och sojabönor i olja tills bönorna har tinat, salta.

  2. 2

    Tillsätt det kokta riset och rör om. Koka upp såsen från kycklingförpackningen och lägg ner kyckling och lök. Låt sjuda tills kycklingen är klar, ca 5 min. Servera till riset och toppa ev med koriander.

Servering

Gott att pressa över lite lime vid servering!
Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar