Bål med mango, granatäpple och chiafrön

Bål med mango, granatäpple och chiafrön

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Fräscht och god bål, Chiafrön ger en spännande konsistens.

Tillagningstid: 5 min + tid för chiafröna att svälla
2 liter
  • 1.5 liter kolsyrat vatten med smak
  • 1 msk chiafrön
  • 225 g fryst mango, tärnad
  • 2 dl granatäppelkärnor
  • 0.5 liter is
  • 5 myntakvistar

Gör så här

  1. Låt chiafröna svälla i ca 3 dl av drycken (tar ca 1 timme). Rör då och då.
  2. Lägg mango, granatäppelkärnor och is i en kanna eller bålskål. Fyll på med chiafrövattnet och resten av drycken. Stoppa i några myntakvistar och rör om ordentligt.

Tips

Vi använde halloncrush.

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Bål med mango, granatäpple och chiafrön
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 1.5 liter kolsyrat vatten med smak
  • 1 msk chiafrön
  • 225 g fryst mango, tärnad
  • 2 dl granatäppelkärnor
  • 0.5 liter is
  • 5 myntakvistar

Bål med mango, granatäpple och chiafrön

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Fräscht och god bål, Chiafrön ger en spännande konsistens.

Tillagningstid: 5 min + tid för chiafröna att svälla
2 liter

Gör så här

  1. Låt chiafröna svälla i ca 3 dl av drycken (tar ca 1 timme). Rör då och då.
  2. Lägg mango, granatäppelkärnor och is i en kanna eller bålskål. Fyll på med chiafrövattnet och resten av drycken. Stoppa i några myntakvistar och rör om ordentligt.

Tips

Vi använde halloncrush.

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!