
Bål med mango, granatäpple och chiafrön
Betyg (1-5):
Fräscht och god bål, Chiafrön ger en spännande konsistens.
Tillagningstid: 5 min + tid för chiafröna att svälla
2 liter
- 1.5 liter kolsyrat vatten med smak
- 1 msk chiafrön
- 225 g fryst mango, tärnad
- 2 dl granatäppelkärnor
- 0.5 liter is
- 5 myntakvistar
Gör så här
- Låt chiafröna svälla i ca 3 dl av drycken (tar ca 1 timme). Rör då och då.
- Lägg mango, granatäppelkärnor och is i en kanna eller bålskål. Fyll på med chiafrövattnet och resten av drycken. Stoppa i några myntakvistar och rör om ordentligt.
Tips

Vi använde halloncrush.
Bål med mango, granatäpple och chiafrön
Betyg (1-5):
Fräscht och god bål, Chiafrön ger en spännande konsistens.
Tillagningstid: 5 min + tid för chiafröna att svälla
2 liter
Gör så här
- Låt chiafröna svälla i ca 3 dl av drycken (tar ca 1 timme). Rör då och då.
- Lägg mango, granatäppelkärnor och is i en kanna eller bålskål. Fyll på med chiafrövattnet och resten av drycken. Stoppa i några myntakvistar och rör om ordentligt.
Tips

Vi använde halloncrush.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!