
Arabisk sallad
Betyg (1-5):
Friskhet och knaprighet på samma gång.
Tillagningstid: 10 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 2 tomater
- 0.5 gurka
- 0.5 rödlök
- 0.5 citron, pressad saft
- 0.5 dl hackad mynta eller persilja
- vitlök, riven
- salt
Gör så här
- Skär tomat och gurka i bitar. Skär löken i små bitar, gärna på mandolin.
- Låt löken marinera i citronsaft för att bli mildare i smaken.
- Vänd ihop allt med hackade örter och smaka av med vitlök och salt.
Arabisk sallad
Betyg (1-5):
Friskhet och knaprighet på samma gång.
Tillagningstid: 10 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Skär tomat och gurka i bitar. Skär löken i små bitar, gärna på mandolin.
- Låt löken marinera i citronsaft för att bli mildare i smaken.
- Vänd ihop allt med hackade örter och smaka av med vitlök och salt.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!