Aprikoser i vit choklad

Aprikoser i vit choklad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(9)

Små söta munsbitar i dubbel bemärkelse.

Tillagningstid: 10 minuter + tid för chokladen att stelna
35 stycken
  • 100 g vit choklad
  • 0.5 citron, rivet skal
  • 250 g torkade aprikoser
  • 2 msk pärlsocker

Gör så här

  1. Smält chokladen i vattenbad eller mikro (på svag värme, vit choklad börjar smälta vid 30 grader).
  2. Rör i citronskalet. Doppa aprikoserna i chokladen och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Strö över pärlsocker.
  3. Låt stå kallt tills chokladen stelnat.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Aprikoser i vit choklad
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 100 g vit choklad
  • 0.5 citron, rivet skal
  • 250 g torkade aprikoser
  • 2 msk pärlsocker

Aprikoser i vit choklad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(9)

Små söta munsbitar i dubbel bemärkelse.

Tillagningstid: 10 minuter + tid för chokladen att stelna
35 stycken

Gör så här

  1. Smält chokladen i vattenbad eller mikro (på svag värme, vit choklad börjar smälta vid 30 grader).
  2. Rör i citronskalet. Doppa aprikoserna i chokladen och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Strö över pärlsocker.
  3. Låt stå kallt tills chokladen stelnat.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!