Aprikoser i vit choklad
  • Tid 10 min + tid för chokladen att stelna

Aprikoser i vit choklad

3.78 (9 betyg)

Små söta munsbitar i dubbel bemärkelse.

  • Tillagningstid 10 min + tid för chokladen att stelna
  • Ingredienser 4

Ingredienser

35 stycken
  • 100 g vit choklad
  • 0.5 citron, rivet skal
  • 250 g torkade aprikoser
  • 2 msk pärlsocker
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Smält chokladen i vattenbad eller mikro (på svag värme, vit choklad börjar smälta vid 30 grader).

  2. 2

    Rör i citronskalet. Doppa aprikoserna i chokladen och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Strö över pärlsocker.

  3. 3

    Låt stå kallt tills chokladen stelnat.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar