Obegränsad läsning hos Readly och tjäna 10 000 poäng

Just nu får du som medlem 10 000 Coop-poäng och 2 månaders obegränsad magasinläsning utan kostnad när du skaffar ett konto hos Readly. Du som väljer att fortsätta som prenumerant på Readly får löpande 500 Coop-poäng i månaden.

Om du gillar tidningar kommer du att älska Readly! Med ett utbud av dagstidningar och magasin från allt inom mat och hälsa till inredning, vetenskap, sport och korsord finns det något som passar alla för inspiration i köket, egentid i soffan eller under resan. Ett abonnemang kan användas av upp till fem personer och delas med hela familjen.

Psst! Med Readly läser du dessutom alla dina favoritmagasin på ett hållbart sätt.

Logga in för att ta del av erbjudandet

Ny kund hos Readly:

När du blir kund hos Readly genom denna sida får du 10 000 poäng och 2 månader gratis läsning. Du som väljer att fortsätta som prenumerant på Readly får löpande 500 poäng i månaden.

Villkor:

Det går inte efterregistrera köp på readly.se för poängintjäning om du inte gått genom denna sida när du skaffat Readly.

Erbjudandet gäller endast dig som inte redan har ett konto hos Readly.

Poängutbetalning:

Dina poäng kommer efter att du betalat första månaden efter provperioden. Efter det kan ta upp till 30 dagar innan du får dina Coop-poäng insatta på ditt poängkonto.

Support:

För frågor om ditt abonnemang hos Readly hänvisar vi till readly.com/support
För frågor angående Coop och dina Coop-poäng vänd dig till coop.se eller kundservice på telefon 0771-171717

Personuppgifter som du lämnar till våra partners är de personuppgiftsansvariga för.

För att nyttja det här erbjudandet måste du vara medlem och inloggad.

Logga in