Coop Medlemspanel

Coop är en av Sveriges största livsmedelskedjor och det är du och alla andra medlemmar som tillsammans äger Coop. Då har du också möjlighet att påverka utvecklingen av butiker, produktval och andra viktiga områden inom Coop.

För att gå med i Coop Medlemspanel måste du vara medlem i Coop och registrera ditt Coop-kort här på coop.se. Är du redan med i panelen behöver du logga in.

Mer om Coop Medlemspanel

 • För att vara med i Coop Medlemspanel måste du vara medlem i Coop/konsumentkooperationen i Sverige, dvs ha ett Coop-kort, och vara inloggad här på coop.se.

  Bli medlem i Coop

  Det kostar inget att vara med i Coop Medlemspanel. Du kan när som helst avregistrera dig från Coop Medlemspanel genom att skicka e-post till oss. Skriv att du vill gå ur Medlemspanelen och uppge e-postadress kopplad till ditt Coop medlemskap. 

  Gå ur Coop Medlemspanel

 • För att se ditt saldo för panelminuter behöver du logga in på coop.se.

  Du kan antingen logga in genom att klicka på ”Logga in” som du finner lite högre upp och sedan klicka in dig på Coop Medlemspanel under Medlem.

  Om du loggar in och får felmeddelandet ”Det blev något fel i kommunikationen med Coop och Confirmit”, skicka ett mail till coopmedlemspanel@nepa.se och beskriv ditt fel så hjälper vi dig.

 • Undersökningarna skickas till din e-postdress

  Blir du utvald till en undersökning får du ett e-postmeddelande med en länk till undersökningen. Du svarar på undersökningen direkt på webben. Du kan påbörja och avsluta undersökningen när du själv har tid – klicka bara in på länken i mailet igen om du vill återuppta där du sist slutade, så länge inte undersökningen har hunnit avslutas.

  Undersökningens längd och antal minuter

  I e-postmeddelandet får du också information om hur lång tid det tar att besvara frågorna samt vilken ersättning du får för undersökningen.

  Förhandsinformation om åtgärder

  Som deltagare i Coop Medlemspanel får du också förhandsinformation kring vilka möjliga åtgärder vi kommer att vidta utifrån svaren från undersökningarna. Undersökningarna som skickas ut varierar och kan handla om allt från vad du tycker om din Coop-butik till nya varor och koncept eller olika produktdesigner.

 • Frågorna varierar

  Innehållet i undersökningarna kommer att variera. Du kan exempelvis få säga vad du tycker om utbudet i din lokala Coop-butik, om nya varor och tjänster eller få betygsätta Coops reklamkampanjer.

  Ibland innehåller undersökningen få frågor

  Vissa undersökningar är riktade till en viss målgrupp och inleds med ett antal frågor för att urskilja om du passar in på målgruppen. Om du inte tillhör den målgrupp som efterfrågas avslutas enkäten efter att du svarat på de inledande frågorna.

 • Du bestämmer hur mycket du vill delta

  Som deltagare i Coop Medlemspanel får du ett antal undersökningar per år. Antalet varierar beroende på vem du är, vilka personliga inställningar du har gjort och hur många undersökningar som finns aktuella.

  Du bestämmer själv om du vill delta i en undersökning eller inte.

  Avslutade/stängda undersökningar

  Alla har inte tid eller möjlighet att svara på de undersökningar vi skickar ut. Kanske är någon på semester och kan därför inte svara på enkäten. Därför skickas ibland enkäter ut till en större mängd personer och avslutas när önskat antal svar inkommit. Därefter kan inga fler svara på undersökningen.

 • Enkätlängden i minuter överförs till panelminuter. Du får till exempel 5 panelminuter för en enkät som tar 5 minuter att besvara. Panelminuterna du får samlas på ditt panelminutskonto och dessa kan du sedan omvandla till en rabattcheck.

  30 panelminuter ger 5 % rabatt

  När du har samlat ihop minst 30 panelminuter kan du omvandla dem till en 5% rabattcheck. För att omvandla dina panelminuter klickar du på knappen intill minutangivelsen som omvandlar panelminuterna till rabatt på ditt kort. Om du inte kan klicka på knappen har du inte tillräckligt med panelminuter. Rabatten kan inte kombineras med andra procentrabatter, och gäller endast för köp över 100 kr i en fysisk Coop-butik (gäller inte på coop.se ännu).

  Rabatten gäller inte på tobak, lotter, läkemedel, nikotinprodukter, spel eller andra förmedlade tjänster.

  Rabatten laddas på ditt Coop-kort

  När du omvandlar dina panelminuter till en rabattcheck laddas rabatten på ditt Coop-kort inom 10 dagar. Anledningen till att rabatten inte laddas direkt på kortet är för att det ännu inte är en helt automatisk process. Men så snart rabatten är laddad och redo att användas skickar vi ett e-postmeddelande till dig.

  Rabattchecken finns på alla Coop-kort som eventuellt finns i hushållet och du kan se den i Coops app, här på coop.se, i Medlemspunkten eller i ShopExpress.

  När du ska betala får du en fråga från kassören om du vill nyttja rabatten. Du kan då välja att utnyttja rabatten för det aktuella köpet eller spara den till ett senare tillfälle.

  Rabatten är giltig i tre månader från det att den laddades på ditt Coop-kort och på köp över 100 kr. Rabatten finns på alla Coop-kort som eventuellt finns i hushållet. Uppmärksamma gärna de andra personerna i ditt hushåll på att de kan få frågan i kassan om de vill använda rabatten.

 • Du kan lämna medlemspanelen när som helst

  Du kan när som helst säga upp din medverkan i Coop Medlemspanel, utan att detta påverkar ditt medlemskap i Coop eller ditt Coop-kort. Kontakta oss så hjälper vi dig med avregistreringen.

  Om du avregistrerar dig medan du har panelminuter kvar på ditt konto går dessa panelminuter förlorade.

  Ändra personuppgifter

  Din e-postadress i Coop Medlemspanel är samma som du använder på Mitt Coop. Om du byter e-postadress behöver du alltså bara ändra den under Mitt Coop / Kontaktuppgifter.

  Sekretess för svar och personliga uppgifter

  Alla svar behandlas under största sekretess. Undersökningarna och resultaten av enkäter används endast i sammanställd form. Dina personliga uppgifter behandlas i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) och lämnas inte ut till någon utomstående källa.

 • Fullständiga användarvillkor  (Öppnas i nytt fönster)