Invigning av Coop Bjurholm

Coop Bjurholm inviger idag efter en totalrenovering. Totalt har Coop Nord investerat fem miljoner i butiken.

2018-11-08

- Ombyggnaden känns otroligt genomtänkt, säger Bodil Burström, butikschef. Det är ett rejält lyft både för kund och för vår arbetsmiljö, det blev som en helt ny butik.

 Hela butiken är upprustad, från fasad till inredning. Vid invigningen byter också butiken namn till Coop. Den gröna tråden är tydlig. Förskolan i Bjurholm har besökt butiken tidigare för att lära sig mer om återvinning och får nu klippa invigningsbandet.

 - Frukt och grönt finns på bästa plats allra först i butiken. Vi har också bytt ut alla kylar och frysar till energisnåla med miljövänliga köldmedier, säger Bodil. Vi vill arbeta för en hållbar framtid i Bjurholm.

 Det intensiva ombyggnadsarbetet har pågått sedan semestrarna och tålmodiga kunder som stått ut med byggdamm och varor som flyttat runt ska nu få sin belöning.

 - Nu ska vi äntligen fira, säger Bodil. Vi kommer att bjuda på provsmakning, fika och present till de tvåhundra första betalande kunderna under invigningsdagen. Stort tack till alla som stöttat oss under ombyggnaden!