Räntegaranti

Med vår räntegaranti kan du vara trygg med att du har en av marknadens lägsta räntor på ditt privatlån. Om du har fått ett bättre erbjudande från en annan bank så matchar vi räntan på ditt lån hos oss.

Tryggt och schysst med räntegaranti

Vår räntegaranti är till för dig som har ett Coop Privatlån. Har du fått ett bättre erbjudande hos en annan långivare med en lägre ränta så matchar vi den nominella räntan på ditt Coop Privatlån. Kriterierna nedan ska vara uppfyllda för att kunna nyttja räntegarantin.

Så här nyttjar du räntegarantin

 1. Har du fått ett bättre erbjudande från en annan långivare? Då har du möjlighet att nyttja vår räntegaranti om du uppfyller grundkriterierna nedan.
 2. Logga in i kundportalen och klicka på sidan Räntegaranti, där hittar du information om hur du skickar in underlag från den andra långivaren till oss.
 3. När vi mottagit underlaget återkommer vi till dig med besked inom 1–3 bankdagar. 


Logga in i kundportalen

När gäller räntegarantin?

När alla grundkriterier nedan är uppfyllda så matchar vi räntan.

 • Räntegarantin gäller dig som har ett Coop Privatlån hos MedMera Bank.
 • Räntegarantin kan nyttjas efter sex betalda månadsavier.
 • Räntegarantin gäller under förutsättning att du inte har fått en betalningspåminnelse eller beviljats amorteringsfritt de senaste sex månaderna.
 • Räntegarantin kan nyttjas två gånger per kalenderår.
 • Räntegarantin gäller om den andra långivaren erbjudit ett privatlån, vilket är ett lån utan säkerhet (blancolån), och avsett att lösa lånet hos oss.
 • Räntegarantin kan nyttjas i upp till 30 dagar från det datum den andra långivaren beviljade lånet.
 • Räntegarantin förutsätter underlag från den andra långivaren med information om att det är du som har fått erbjudandet, lånebelopp, nominell ränta, löptid samt datum när lånet beviljades.
 • Räntegarantin kan maximalt nyttjas ner till vår lägsta nominella (individuella) ränta enligt aktuell prislista.

MedMera Bank förbehåller sig rätten att ändra villkoren för räntegarantin. Ändringar meddelas på den här sidan och börjar gälla direkt vid publicering.