Billån - Låna till bil

Hos oss kan du låna till bil mellan 15 000 och 350 000 kr med Coop Privatlån. Ansök idag och få svar direkt på vilken ränta just du kan få. Som Coop-medlem får du som ansöker om billån via coop.se lägre ränta.

Lånebelopp 175 000 kr
Återbetalningstid 10 år

Månadskostnad 1911 kr

Exempelränta 5,5 %

Räkneexempel
Vid en rörlig ränta på 5,00 % är den effektiva årsräntan 5,56 % för ett annuitetslån på 100 000 kr med 6 års återbetalningstid med totalt 72 återbetalningar och 0 kr uppläggningsavgift. Givet oförändrad ränta och att du betalar aviseringsavgift 20 kr/mån (0 kr vid autogiro) blir det totala beloppet att återbetala 117 583 kr och månadskostnaden 1 650 kr. För närvarande individuell ränta 3,70 %-9,90 % (effektiv ränta 3,76 %-10,36 %). Kreditgivare MedMera Bank AB (2020-03-01)

[FORMULÄR] / CHECKBOX / AktivCreated with Sketch. Lägre ränta för medlemmar [FORMULÄR] / CHECKBOX / AktivCreated with Sketch. 0 kr i uppläggningsavgift

Låna till ny eller begagnad bil med privatlån 

Vill du låna till att köpa bil, låna till husvagn, motorcykel eller annat motorfordon är ett privatlån ett bra alternativ. Hos oss kan du ansöka om billån på 15 000 – 350 000 kr med Coop Privatlån. Du väljer själv den återbetalningstid du vill ha som kan vara på 2 – 12 år. Den effektiva räntan är från 3,76 % till maximalt 10,36 % och räntan sätts individuellt.


Kort om billån

 • Låna upp till 350 000 kr till ny eller begagnad bil 

 • Låna för att lösa ditt befintliga billån

 • 0 kr i uppläggningsavgift

 • Förmånligare ränta för Coop-medlemmar 

 • Räntan sätts individuellt

 • Effektiv ränta: 3,76 % - 10,36 %


1. Ansök

Fyll i låneansökan. Du får svar direkt på skärmen med ditt individuella ränteerbjudande.

2. Signera

Identifiera dig med BankID, slutför ansökan och signera lånet med BankID.

3. Klar!

Pengarna betalas normalt ut inom 1-2 bankdagar från att lånet beviljats.


Ansök om billån och få svar direkt

När du har bestämt dig för att du vill låna till bil med ett Coop Privatlån ansöker du enkelt här på hemsidan och signerar med BankID. Från att ditt billån beviljats har du normalt sett pengarna på ditt bankkonto inom 1-2 bankdagar. Räntan beräknas från den dag lånet betalas ut.

Vem kan ansöka om billån?

 • Samtliga sökande är minst 20 år 
 • Ingen av de sökande har betalningsanmärkningar eller skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten
 • Minst en av sökande har en fast inkomst på lägst 20 000 kr/månad
 • Minst en av sökande har en tillsvidareanställning, har varit egen företagare i minst två år eller är pensionär
 • Minst en av sökande ska ha varit folkbokförd i Sverige under minst 3 år


Billån med individuell ränta

Räntan på billån sätts individuellt när du skickat in din ansökan om Coop Privatlån och baseras på dina uppgifter i ansökan och den kreditprövning som genomförs. Om du som låntagare dessutom är Coop-medlem och söker via coop.se får du alltid 1 %-enhet lägre ränta från din individuellt satta ränta än vad icke-medlemmar får. 


Villkor för lån till bil

Villkor & blanketter

Räntor & avgifter

Mer information hittar du under Om ditt lån

Vanliga frågor Billån

 • Vad får jag för ränta?

  Pil

  Räntan sätts individuellt när du skickat in din ansökan om Coop Privatlån och baseras på dina uppgifter i ansökan och den kreditprövning som genomförs. 

  Om du som låntagare dessutom är Coop-medlem och söker via coop.se får du alltid 1 procentenhet lägre ränta från din individuellt satta ränta än vad icke-medlemmar får. För dig som Coop-medlem blir din ränta alltså mer förmånlig.

 • När får jag pengarna?

  Pil

  Från att ditt privatlån beviljats har du normalt sett pengarna på ditt bankkonto inom 1-2 bankdagar. 

 • Hur fungerar ett billån?

  Pil

  Vårt billån är ett Coop Privatlån. Ett privatlån är ett lån utan säkerhet och kallas också ofta för blancolånEtt lån utan säkerhet betyder att den som lånar pengar inte anger någon egendom som garanti för att kunna få teckna ett lån, till skillnad från till exempel ett bostadslån där bostaden är säkerheten och lämnas som en slags pant till långivaren. Hos oss kan du ansöka om privatlån på 15 000 – 350 000 kr och räntan baseras på en individuell nivå.

 • Hur betalar jag på mitt billån?

  Pil

  Du betalar enklast och kostnadsfritt genom att välja autogiro som du anmäler på coop.se/autogiro-lana. Du kan även betala dina avier i Kivra samt manuellt. Har du inte autogiro tillkommer en aviseringsavgift på 20 kr.