Ny VD

Frida Ganshed blir Coop Gotlands nya VD. Hon kommer närmast från rollen som VD för Gotlands Besöksnäring.

Coop Gotland är otroligt nöjda med rekryteringen och får med Frida Ganshed en för dagligvaruhandeln nytänkande VD med mycket energi och erfarenhet av att framgångsrikt och strategiskt driva och utveckla besöksnäringen på Gotland.

Vi vill fortsätta gå mot strömmen och på annorlunda sätt utveckla vår verksamhet och våra butiker. Frida Ganshed kommer ta vid och vara med och lyfta oss till nya höjder, säger Coop Gotlands styrelseordförande, Leif Dahlby. Det känns roligt att kunna knyta Frida till vår verksamhet där hon kommer att bli en värdefull person för den fortsatta utvecklingen av Coop Gotland.

Uppvuxen i Näs och efter många år i Stockholm är Frida sedan 4 år bosatt på Gotland. Hon har en stark lokalförankring och värdefulla erfarenheter av livet i de större sammanhangen. Med hennes bakgrund inom den för Gotland viktiga besöksnäringen, och hennes sinne för nätverkande och samarbeten mellan företag och branscher, kommer Frida leda Coop vidare mot ökad försäljning, än mer positiv PR och ännu fler nöjda kunder och medarbetare.

Jag ser verkligen fram emot att vara med och fortsätta den utvecklingsresa som Coop Gotland med Calle och styrelsen i spetsen har startat de senaste åren. Det blir stora skor att fylla men jag känner mig samtidigt trygg med alla duktiga butikschefer och medarbetare som ju gör det stora jobbet.

Frida Ganshed tillträder tjänsten den 1 maj och efterträder då Carl-Johan Stålhammar.

För frågor, kontakta
Leif Dahlby, 076 836 99 50
Frida Ganshed, 073 752 66 65